15 min, 15 år

Hm ja då var det en ca 15 min kvar tills jag blir 15år! Grattis till mig 27 december!!

Jul, mys, födelsedag

Hejsan! Hoppas att ni alla hade en riktigt bra julafton igår! Jag firade med släkten på pappas sida, eftersom de är de som bor närmast, i sthlm o ockle..... Trevligt var det! :)

Fick lite stuff också

* Hörlurar
* CD
* Pengar
* 2 krämer
* 1 Topp
* Silkesdroppar

Sen lite sånt som man behöver. Imorgon ska jag och familjen på bio sen äta middag, mys mys. Sen på torsdag fyller jag år! Den 27 december, japp japp! Och på fredagen åker vi till mormor. Så i stort sett hela veckan är ju uppbokad så bloggen hamnar lite utanför just nu.

Psssst! - Min pappas kusin ska nog fixa en ny dator till mig, min förra har ju gått sönder!

Påminnelse

Glöm inte att det är One Tree Hill 17.30kanal5 ikväll!

Dan före dopparedan

Fitted Halterneck Dress
Jag älskar verkligen axelband i stil med denna klänning, kommer dock inte bära klänning imorgon, julafton, utan en hängselkjol med polotröja. Sen får accesoarerna bli röda :)




Vad ska ni ha på er på julafton/nyårsafton?








Trevlig söndag!
Kram Camilla

Gossip Girl kommer till kanal 5 i vår

Ingen en nyhet precis men eftersom jag halkat in lite på GossipGirl just nu tänkte jag upplysa er om att serien kommer att börja sändas i vår på kanal5. Detta för er som inte redan sett avsnittena.

Den nyaste boken som tryckts på Svenska GossipGirl - bara i din fantasi har förresten släppts (BOKIA) som ni kanske såg i ett av mina tidigare inlägg :)


Jul lov

Sådär ja då var Höst terminen avklarad, är väl skapligt nöjd med betygen och kul att få VG i musik då hon var lite hemlig och sa att jag skulle få G men att hon inte tänkt klart. Kanske inte jättebra men det var väl ända betyget som jag inte visste om ;) Till våren kommer jag få MVG i bild och hoppas på MVG i slöjd, annars ska jag kämpa mig till VG i några ämnen jag ligger på gränsen till (VG).


Har shoppat  lite mer också;
tre lila ljus, - inspiration
hår produkter från phc hela kalaset schampoo balsam hårinpckning, - Åhlens
nyaste gossip girl - bara i din fantasi, - Bokia
Och lite till :)

Riktigt surt att min dator gått sönder och det blir bild-lösa inlägg.. :(

Ha en bra helg!
Kram Camilla

Dagens låt


Alicia Keys - No One (live)

Kolla annars - http://www.youtube.com/watch?v=ktUSIJEiOug&feature=related


Julpynt

Hejhej! **,

Har precis damsugit och sattit upp lite mer julpynt i mitt rum, kanske lägger in bilder på det när jag fått min dator tillbaka, den 18 :)
Annars sov jag hos J i natt med några andra vännor. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll kanske bara ta det lungt här eller lägga mig framför tvn.... Men för en gångs skull det gör inte så mycket att helgen går så snabbt då jag gjorde min sista läxa tills i fredags. Om inte lärarna får för sig att ge oss läxor imorgon! Skola imorgon måndag sen tisdag är det innebandytunering, onsdag skola, torsdag julshow och fredag avslutning :)

Gillar verkligen Rachel´s rum
image188
http://img256.imageshack.us/img256/5365/bscap0142xb4.jpg


Ha en bra helg!
Kram Camilla ♥

Me like



Okej inte att Rachel lämnar Brooke där men annars!!

Måndag

Hejsan!

Jag är fortfarande sjuk efter ungefär 2 månader, jobbig när förkylningen aldrig kan släppa!
Längtar till Julen nu, så mysigt det kommer bli :) En annan sak är ju att vi inte ens tagit fram adventsljusstaken här hemma 8-| Haha.

Ska ha muntigt föredrag på onsdag annars är det inte jättemycket, kemi till imorgon, hemkunskaps arbete klart på fredag, spanska och engelska..... Sen är det säkert något mer men sen! Är det slut!!! Nästan i alla fall :)

I helgen ska jag till Johanna hoppas jag, jo jag har ju inte uppdaterat så mycket som jag kanske viljat men jag har fortfarande inte fått min dator tillbaka....

Ni har väl inte missat att OTH sänds igen, på söndagar kanal 5 ungefär kring 5-6 :)

Ha en bra vecka!
Kram Camilla ♥

(Det vart ett väldigt konstigt inlägg men det får duga)...

Onsdag

Hola,

onsdag idag, jag brukar tycka att veckorna går snabbt men när det är plugg och/eller prov varje dag så går de väldigt långsamt och trögt. Har som sagt(?) engelska uppsats imorgon och spanska-prov, stort so förhör och biologi tills på fredag. Sitter och kollar lite på spanskan men borde plugga riktigt mycket på den eftersom jag verkligen inte gillar spanska = inte så bra betyg. På förra provet fick jag precis G och de för att jag gillar inte den nya läraren... Vi har fått ny Spanska lärare varje år (7,8,9) vilket är lite segt det också.....

Nej ska inte klaga jättemycket, för det är ju snart jullov (närmare bestämt om 16 dagar) och jag tror att jag får tillbaka min dator i helgen så då kan jag visa er bilder på veckornas shopping :) Good good. Tror inte att jag har så mycket mer att berätta så jag får återgå till spanskan nu.

Kram Camilla ♥

One tree hill

Vill bara lägga mig och titta på OTH s.4 nu, tyvärr har jag inte boxen så om ja inte får den i jul får jag nog pengar så att jag kan beställa :) Det kanske är fel men jag gillar verkligen Rachel's bichiga karaktär.

Vilka par tycker ni det ska vara? Leyton, Brucas, Naley eller några andra? Som Nate+Rachel, Brooke+Nate eller Rachel+Lucas...??


Söndag

Då var även denna helg slut, kvällen är ju kvar men det känns som om klockan i alla fall är 8 pga att det är så svart ute! Ska läsa ut min bok och skriva en liten sammanfattning på den, sen är jag klar med svenska arbetet! Det skulle ha varit skönt om jag redan gjort klart kemi-sammanfattningen tills på tisdag men man hinner ju inte allt, och jag ville ha lite relax nu när det ändå är helg.

Imorgon blir det nog stan och köpa den där "hängsel-kjolen" på gina som jag pratade om :) Sen hem och plugga, har även ett SO arbete som ska göras klart denna vecka och Spanska prov på fredag. Men jag är nog inte ensam om att längta till den 21 December!! :D

Nu ska jag bädda med nya sängkläder o sen lägga mig o läsa med lite nature choklad- ja då nyttigt ska de vara ;

Kram Camilla ♥


Lördag

Godmorgon,

Första December idag, man kanske ska börja räkna ner till julafton som man alltid gjorde när man var liten, hih :) 24 dagar kvar nu vilket nästan inte är någonting alls! Men idag får jag leva i nuet och inse att jag måste jobba med en faktauppsats och läsa ut en bok tills på måndag. Har knappt börjat men det går nog bra får jag hoppas. Några övriga planer har jag inte direkt för den här lördagen men ikväll är jag ensam hemma så M kanske ska komma hit och hålla mig sälskap, så tomt annars. Haha.

Nej får njuta av att jag inte behöver gå ut idag, med tankte på vädret. Och visst är det fint med alla ljus, ååh! Men nu ska jag skriva skriva skriva så ha det bra så länge!

Kram Camilla ♥

RSS 2.0