♥ Min Nyårs Outfit!



xx c♥

♥ Skiss

Verkligen jättebra! Sånt här skulle jag kunna tänka mig att ha på mina väggar, dvs på tavlor.



Den är målad utav "Myltan"

xx c♥

♥ Shopping in my heart

Hejhej tänkte uppdatera min annars ganska tysta blogg!

Idag blev det stan, i 8(!) timmar sprang och runt och försökte hitta en fin klänning tills imorgon, men icke hittade jag någon som dög. Det blev en hel del annat dock :D



nya skinnstövlar


fornarina jenas


En till nypd väska, me loves them!


ginatricot it is, en glansig tröja, dissar dock luvan!


Rock 'n' Roll baby, nitarmband från Ur&Penn


fina undies från h&m


och sånt som man "måste" ha, tops, lipsyl, nagellack o en ny deo

xx c♥

♥ Bild på mig



Togs igår av Martina

xx c♥

♥ Mina presenter

Ja alla verkar ju redan ha skrivit vad dem fick i julklapp o.s.v men här kommer min lista... Lite försent ;) Jag kanske lägger till lite bilder på sakerna senare! :)

En rosa Ipod
Två rosa plattänger (lämnar tillbaka en)
En fin vas med rosa blommor i
"Randiga" knästrumpor
4 ljusstakar
3 tavlor
Pärlörhängen
Britney Spears nya parfym
En Ralph Lauren parfym
Ldb body lotion peaches
Nivea produkter
Hårinpackning
Kokbok
Foton
Biobiljett
Pengar Pengar Pengar

Sen så köpte ju far min en Canon eos 450D tidigare i år till mig,

xx c♥

♥ Egen Serie



haha så kul hade jag igår ;)

xx c♥

♥ Nice pillow



Den här fina kudden ska allt bli min, den finns på Lindex och jag hoppas att alla "mellandags" shoppare har låtit bli den ;)

xx c♥

♥ Kanye West Glasses







Vill ha dem, så tuffa och snygga :D


xx c♥

♥ Lite Shopping


Axelrems väska - 99kr ginatricot


Depend fransk manikyr runt 100 lappen

Bilder på mina julklappar kommer nog om ni vill se dem :)

xx c♥

♥ JAG ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT...



xx c

♥ I'm here

Nej jag har inte glömt bort att jag har en blogg! Ta det lugnt ;) Prioriterar bara lite andra saker nu juletid.



Så ni får ha en mysig jul, ett mysigt lov och ett riktigt BRA nyår, får se när jag kommer tillbaka hit, jag fyller ju år någon dag där i mellan också ;) Säger inte rakt ut vilken dag, men det får ni leva med. Heheh nu ska jag fortsätta med att slå in alla presenter och städa lite fint i rummet mitt!

xx c♥

♥ Måndag




Iiih! du är så fin♥



xx c♥

♥ Lördag

Seg dag igår,  och en seg lördag...
 
Hatar dem där jävla bussarna, att missa dem alltså! Haha xD Imorgon måste jag börja plugga stenhårt. Kanske borde göra det redan nu men har verkligen inte lust för det, tog lite bilder på mig förut också för att ha något att göra. So here you go...

Finaste<3





haha ja...

xx c♥

♥ Fredag natt



I can't stop thinking about you to♥



♥ Torsdag

Förlåt! :D

Haha jag är sämst på att uppdatera just nu känner ja! Idag, ja vad hände idag. Började med datakunskap som slutade runt 10 så då väntade jag på att dem smarta i snabb matten skulle sluta sen blev det en stooor och god hawaii. Jag orkar tyvärr aldrig mer än en halv pizza men han som stod där och tog beställningen var så sur och försökte blåsa mig på 40kr så ja skit i å fråga efter en barnpizza för det billigare priset...


(nu har jag ätit pizza fyra ggr på två veckor)


När klockan var halv ett så började min andra lektion för dagen vilket var engelska, haha vi kände nog oss alla som 8 åringar när vi fick läsa små i söta julböcker, sen vare svenska. Hade prov, kom på endel nu efter men skit samma kan det ju ändå nu och det är ju de som är meningen!

Slutade en timma tidigare tack vare att jag var så snabb. <3 Håller på med en svenska redovisning jag har imorgon, ska prata lite om coldplay. Har väl inte direkt någon "relation" till dem menmen...

xx c♥

♥ Onsdag

Jag åt precis, det första jag åt idag... Fick typ inte ner något heller för den delen. Fyskäms på mig!

längtan, förhoppningar, tvenkan och så ska man behöva ha en jävla massa läxor på det här..

Orkar seriöst inte med skolan nu!



♥5 dagar kvar♥

xx c♥

♥ Tisdag - Guitar Hero World Tour

Jobbig dag i skolan. Slutade halv 5, ännu mer jobbigt då det inte riktigt blev som tänkt efter skolan eller hur M ;) <3333

Var i alla fall ute ett tag i kväll med Martina, Lollo, Jimmi, Emil, så bjuder på lite fina bilder ;)





haha snygg jag är xD

xx c♥

♥ Måndag

Jag mår bara bra, riktigt bra faktiskt! Jag slutade 11.05 idag och fick under den korta skoldagen reda på att våra prov den här veckan blir av nästa vecka i stället ;) Nu kan jag ju inte säga att det är enda anledningen <3 Hoppas att ni också har eller får en bra måndag :)



xx c♥

♥ Crazy Make Up

Jag har inte gjort så mycket idag, mest testat gamla ögonskuggor som jag plockade fram i fredags! Haha vad tycks om min  lite crazy sminkning här nedan? ;) Imorgon slutar jag 11.05 då har jag en hel rad med saker som jag måste göra... Sen på tisdag så får jag reda på hur illustrations provet gick, onsdag = stort naturkunskaps prov som jag inte ens har börjat med ännu, på torsdag är det datakunskaps prov och på fredag lucia på morgonen.

Vet inte riktigt vad som händer i helgen men får väl hoppas på något kul, och sen lite snö på det! Hoppas att ni har haft en bra andra advent



Jag för några minuter sen 

xx c♥

♥ Christmas wish list













xx c♥

♥ Pepparkaksbak

Igår var det pepparkaks bak hemma hos farmor med kusinerna. Tog lite bilder,







xx c♥

♥ Mysiga "uggs"




Friis & Co "uggs" 199kr hos Chique!

xx c♥

♥ Dagens Låt



Haha ganska bra är den ju faktiskt det måste ni väl erkänna? ;)

xx c♥

♥ Party

Hej bloggen, jag hann tyvärr inte blogga igår.

Det var 18års fest med typ alla ifrån min klass och en massa mer, muy divertido! Sen var det ju endel som drack lite för mycket... Det var i alla fall en kul kväll med mycke folk tills polisen kom. Jag tog inga bilder under kvällen, men jag kanske får några på msn senare, men jag och Lollo tog lite bilder när vi gjorde oss iordning, so here you go!




Lollo & Jag


Bild från i fredags

xx c♥

♥ Shopping



xx c♥

♥ Touch phone



xx c♥

♥ Torsdag

Tjenixen! Nu sitter jag här igen, tyvärr så har jag inte haft tid till att lägga in bilderna på vad jag köpte igår men det kommer! ;)

Jag började skolan vid halv 9 idag som vanligt, sen åkte jag ner på stan o fotade mig till mitt id kort... Ja, vad kan jag säga mer än att det blev helt misslyckat. Jag var ju fan påväg att blinka! Usch vad jag ska gå tillbaka dit och klaga, hoppas att jag kan få ta nya kort så snart som möjligt! För det där kortet tänker jag inte använda..

Annars har det inte hänt så mycket idag, åt pizza till lunch med Felicia och Amanda och vi kom in på samtalsämnet "spyor" haha tanten som satt brevid oss och åt kebad såg inte så jättefrestad ut av maten längre. Haha shit, vi gick där ifrån ganska snabbt efter det iafl ;) Ikväll ska jag skriva lite engelska, duscha och se på medium eller nytt läge. Får se vad det blir! Hoppas att ni hade en  bra dag! :)









xx c♥

♥ Onsdag

Onsdag betyder lill lördag och jag har precis smällt i mig en god kanel bulle! Idag efter att jag slutade 11.05 så tänkte jag gå på stan för att hitta lite julklappar... Vet inte riktigt vad som gick fel men efter att jag varit inne på Vero Moda och MQ så hade jag handlat upp alla mina pengar... Wtf! Och vad är det bästa? Jo inget tänker jag ge bort... Känner mig ganska dålig på det här med att köpa julklappar. Men jag ska lyckas med att skriva en lista på vad jag tänker köpa o sen bara gå & köpa det utan att titta på saker till mig själv ;)



Jag visar vad jag köpte lite senare, nu måste jag äta lunch innan jag svälter!

xx c♥

♥ I'm a bad mother

Idag tappade jag min mobil, riktigt irriterande! Tankade på den med 150kr igår och har nu 190kr på den... Och så tappar jag den utan att ha använt ett enda öre! Fulladdad är den också, så vem som helst kan ringa upp alla mina pengar, se mina sms, ta mina kontakter, kolla mina bilder, filmer... Osv...

Jag har börjat fundera på en ny mobil nu... En riktigt snygg sådan! Det som är ett minus är att det är en LG, jag är ju så van vid Sony Ericsson nu ;) men den ser ju inte så dum ut!



Jag skulle vara med Lollo idag också, men har inte hört av henne.. Ingen har hennes nya nummer heller xD Så när du läser det här vet du varför jag inte har svarat på dina eventuella sms!

Men jag har min "borttappade" mobil som gått i handen nu... Eller imorgon i alla fall. Bara ingen annan tar den :s Kan ju inte vara 100% på att jag får tillbaka den imorgon efter skolan! Nej nu ska jag duscha, ha en bra kväll

xx c♥

♥ Porträtt

Jag har målat av söta Anja :)




Bilden jag målat ser mer verklig ut irl



xx c♥

♥ Måndag

Hola el blog!

Nu äre ju såhär att jag inte läser Spanska längre så om det inte är så man säger så ber jag om ursäkt ;) Idag vare i alla fall en ganska vanlig skoldag, man lär ju känna alla i klassen lite mer för varje dag som går, vad alla väljer i olika situationer o så. Jag är glad för att det finns en tjej som är väldigt lik mig i alla fall! :) Sen finns det många i klassen som jag inte ens har pratat med! Vi är 60st.

Efter skolan så skyndade jag mig ner till busstationen för att hinna med 13.27 bussen. Klockan var 13.27 och jag ser bussen åka iväg, men det finns ett till ställe ganska nära, där man kan få gå på om buss chaffisen är på bra humör. Nu har jag preics skämt ut mig själv och sprungit hela bussterminalen igenom med klackar och alla ser när den jävla gubben dissar mig och bara kör förbi mig! Nästa buss åker 14.42... Så det var bara att vänta i över en timma, orkade inte gå på stan då jag var helt slut i kroppen och arg som satan! När klockan är 14.42 så äre samma jävla gubbe som kör den bussen med, hade lust att slå till honom men jag är ju som var inte riktigt så aggresiv ;)


Det var kul på bussen i varje fall, mycket trevligt folk<3 Köpte en Hello Kitty Choklad kalender på coop när vi kommit fram också! Haha supersöt! Ikväll är det Design Simon & Thomas sen Prison Break. Imorgon ska jag göra en film om min mobil på rörlig bild lektionen, sen runt 2-halv5 så har jag illustration, får kanske reda på hur provet gick, ni vet det som jag skrev om förra veckan. Sen så ska jag och Lollo vara med några vänner efter skolan.

xx c♥

♥ Outfit



xx c♥

RSS 2.0