♥ Lönen

När jag får min lön, i Augusti. Så lär jag spendera den rätt fort! Endel grejer har jag redan bestämt. Hoppas verkligen att det blir en navelpiercing, kanske några fler hål i öronen också! =) Och så behöver jag en ny mobil... Den jag har just nu bråkar med mig rätt rejält.

Mitt hår är i behov av en makeover också, kläder kan man ju aldrig få nog utav heller. Och skor, smink, en ny plattång, kamera, väskor, tvspel, smycken... Ja jag skulle kunna hålla på hur länge som helst. Men det som finns med på bilden är första prioritering! =)




xx c♥

♥ 090731 - Sista Juli

I höst någon gång, på Novemberlovet. Så drar jag till Malta, är ju sugen på att få med mig någon så att det blir skoj!? Hoppas på mycket sol o brunbrända ben där i alla fall! :) Senast jag var utomlands var Åland, då baby följde med, den 13e - ?? Juni. Och i våras så var vi ett gäng i Spanien. Där vi åkte skidor. Så det ska bli skönt att komma till ett varmare land nu :)




xx c♥

♥ Saknar

Sitter här ännu tröttare än imorse. Okej, jag skrev nog inte ens ett inlägg imorse? Eller gjorde jag det? Dagarna flyter ihop för mig. Saknar hjärtat mitt! Länge sen vi sågs :( Han är iväg nu, och fiskar på ett ställe. Hoppas att du har det bra. Fyfan.. Nu blev jag depp, för hela nästa vecka jobbar jag :( Eller ne, är ledig på fredag-lördag. Sen är det jobb på söndag igen. I alla fall så kommer jag nog inte att få träffa honom... Då heller.

Jag saknar dig!
Massor



xx c♥

♥ 090730

Godmorgon. Är i god tid till jobbet idag. Börjar inte förns kl:12, så jag sitter här och bara vänjer mig vid en ny dag. Igårkväll kom jag i säng runt kl:1 så jag har i alla fall fått sova ut ordentligt! Tänkte visa lite bilder som jag tog igår, det blev några på jobbet men tror att jag skiter i att posta dom här. Visar foton från kvällen islt.

Gick ut på skäret, endel varmblodiga badade i vågorna. Andra stannade på land, kan ju erkänna att jag inte badade. Skulle ha blivit en isbit, if I did! Sen cyklade vi, några, gick, åkte bil. Hem till Matte.



Robban i dom "stora" vågorna


Henke, Martina, Henke

Crazy Kim ;-)

Henke och Henke


Fjortis snack.. ;)


Det får räcka såhär. Nu ska jag ner o äta frukost i solen. Sen jobbar jag till 18.00 ikväll, får se om det händer något roligare efter det eller om jag bara tar det lugnt och andas lite.

xx c♥

♥ 090728

Hejhej, orkar knappt skriva på tangentbordet. Så trött, eller rättare sagt seg, är jag. Hela dagen har typ spenderats inomhus i receprionen. Skjut segt, och när jag väl gick ut och hjälpte en turist så spöregnade det! Great... Träffade Lollo dock! De var kul haha, jättelänge sen jag träffade henne sist. Känns de som i alla fall :O Hon jobbar i en restaurang 10m bort från min arbetsplats. Eller det kanske är ännu närmare? Haha, hoppas att vi ses fler gånger nu, för mitt jobb är verkligen sjukt segt!

Dagens höjdpunkt var typ när jag och Elina såg en sjukt liten chihuahua. Även fast det var en liten flicka som var ute och gick med den så såg den ut som en kattunge. Riktigt sött var det! :) Men jag vet inte om jag skulle klara av att ha en sån liten hund. Skulle vara så rädd att jag skadade den, speciellt när man är ute o går. Men dom är gulliga att titta på.




Aee, jag får verkligen abstinens av att inte göra något på dagarna. Men det är så trist också att man blir så seg, skulle lixom kunna tänka mig att sova resten av dagen. Får se om jag och Martina hittar på något senare. Nu är galningen nere och badar, i HAVET! Orkar inte ta mig ner dit då jag var där idag på jobbet... Och helvetesbackarna har jag cyklat uppför tillräckligt många gånger för idag!

Jajuste har kanske tagit på mig en fjärde veckas arbete. Den sista lediga veckan som jag skulle ha haft innan skolan. Bättre betalt då men jag ska i sånna fall behöva jobba helt själv. Mindre kul... Haha usch orkar inte ens tänka på det. När jag skrev upp mig på listan så tänka jag bara en sak...        Pengar!


xx c♥

♥ 090727 - Första jobbdagen

Nu sitter jag här 366kr rikare efter första jobbdagen. Den första riktiga i mitt liv faktiskt, har bara praktiserat förut. Men då kunde jag ju inte glädjas över någon lön. Så jag tänker inte klaga! Började med lite slit, sen satt vi mest o gjorde bort oss i turisminformationen. Kanadensare kom och frågade efter saker som ingen av oss hade någon aning om, när våran handledare var på lunch. GREAT!

Sen åkte vi runt här omkring med Jockes bil, o visade Elina ställen som vi behöver veta om. Tog en fika där Henke börjat jobba, och måste ju säga att han var väldigt duktig. Hahah, fick fikat gratis för att han glömde att ta betalt. Tacktack ;-) När vi kom tillbaka så slutade vi!

När som helst kommer Kim hit, får se vad vi hittar på. För länge sen vi sågs sist! =)


xx c♥

♥ Helgen

Hej bloggen! Nu är det söndag, igen. Inte för att dagarna har betytt någon större skillnad nu på lovet. Men. Imorgon börjar jag jobba, tre veckor framåt. Då kommer helgerna ränkas jävligt mycket!


Har fått en jävligt skön datastol av pappa. Sitter o myser i den nu. =)

I fredags åkte jag upp till baby, vi hade en rätt chill kväll med hans bror o hans nya tjej. Åkte ut på sjön utan att tänka på något. Killarna blev desperata för att dom glömt snuset o drickan vi hade med tog slut redan på vägen dit. När vi närmar oss ön så tycker Matte att vi ska ro iland. Och vad händer då? Jo han lyckas knäcka åran itu! Haha fyfan, väldigt smidigt måste jag säga.. Vi överlevde i alla fall, senare väl på fast mark, vart det lite poker, med marker ;)

Gick en promenad på kvällen också, kan ju nämna att killarna försökte locka fram vildsvinen. Ja ni hörde rätt, djur som kan döda människor. Hittade tyvärr(!) inga, haha men Macke skrämde mig rejält! Får försökte ge igen nån gång... Hade inte riktigt tid för att ta några bilder då. Men har några, censuerade dock. ;-)



syskonkärlek ;-)

På lördagen vare Malmamarken som gällde. Vart inget köp för mig, vet inte om marknader är något för mig riktigt. Hittar aldrig något som jag vill köpa. Hehe, anyway så åkte vi "Extreme" i typ tio minuter. Killen som skötte karusellen tog en jävla lång rökpaus så att vi fick vänta skitlänge på att den skulle sättas igång... Sen när han väl satte igång den, fick vi åka hur många extra "varv" som helst. Tror inte att någon tyckte att det var kul mot slutet... Fyfan kändes som att jag skulle spy, värre än allt på Grönan ELLER Liseberg... Sen gick vi illamående ner o såg Nordman spela. Rätt bra drag på en tant brevid oss i publiken. HAHA!





Kvällen,


Tim, Matte

Hahah, fantasin gjorde kvällen!

baby♥

Måste bli bättre på att fota. Ser ju att det knappt finns något dugligt att lägga upp här. Kan ju inte publicera vad som helst heller. Hehe, nu ska jag i alla fall duscha innan jag gör mig redo för sängen. Ska vara på jobbet vid 10 imorgon bitti.

xx c♥

♥ Photoshop

Innan retuchering

Efter retuchering



Hahahah ja man kan ju ha roligt! Försökte göra en makeover på mig själv imorse. Utan att ha ätit frukost och efter att ha vaknat på fel sida, så... Ja det här blev resultatet! Försökte likna Michael Jackson lite. Mycket fint resultat, jag vet xD


(Ser ut som en transa)

xx c♥

♥ Dagens Låt

 


Keri Hilson ft. Kanye West & Ne-yo - Knock You Down

xx c♥

♥ 090723

Drar till min underbara Marcus imorgon! :) Blir att hitta på något skoj med hans bror o tjej på kvällen. Sen på lördag åker vi nog till malmamarken, om vädret inte är skit rent ut sagt. Men min mor sa att det inte skulle regna heeela dagen i alla fall. Något uppiggande kanske, men Åh fifan vad jag hatar regn! Jag får i alla fall passa på att träffa älsk nu innan jag börjar jobba på måndag, tre tråkiga, roliga, långa..? veckor. Ja långa utan honom i alla fall! Vet vilka mina arbetskamrater är nu oså. Elina o Jocke. Kan nog bli ganska kul om man ska vara positiv :)

Nu har jag lust att se en bra film o mysa ner mig i sängen/soffan. Glass chokladsås bär, mjau. Det blir nog så!


Älskar dig♥

♥ Sunshine



Jag har flera blåmärken på baksidan av smalbenet, hur lyckas man med det? Hoppas inte att de blir fula ärr nu när jag tänker sola ;) Förresten så tycker jag att alla borde njuta utav solen idag! U-n-d-e-r-b-a-r-t

xx c♥

♥ Shopping?

Denna kategorin har fått vila sig en hel del den senaste tiden, inte bara för att jag handlat mindre intressanta kläder el. diverse prylar. Utan för att jag inte har någon lust till att: 

fota, välja en bra bild, ladda in, ladda upp...

Läser någon ens? Bryr sig någon ens... Hmmm, just nu skulle jag inte tro det. Viljan kanske kommer tillbaka från min sida senare. Men just nu orkar jag inte bry mig om det. Bloggen är inget jag är tvingad till att uppdatera, det är mitt val. Precis som allas bloggar är. Ens eget val.

Nej nu ska jag sluta svammla på här. Känner hur det börjar krypa i benen.
Sovgott världen

xx c♥

♥ Svammel och tankar i en hög

Fullt ös medvetslös, men jag får inte nog! Under hela sommarlovets gång, har jag högst suttit hemma själv 5 dagar. Och det är verkligen högst! Roliga livsnjutande ögonblick händer hela tiden i mitt liv, och jag kan bara inte få nog. Just nu känns det som att lovet bara rinner iväg för att jag sitter här, och inte gör något. Det här är mitt gamla liv, livet framför datorn. Nej jag tycker inte om det längre, men jag skulle ändå inte kunna släppa det helt.

Ta till exempel Kenzas blogg, som jag har följt sen start! I princip varje inlägg hon har skrivit, har jag läst. Men den bloggen är verkligen inget jag tröttnar på! Det är något av det första jag klickar in mig på när jag sätter mig vid en dator. Förutom drogen, eller den så kallade sajten bilddagboken. Ibland kan jag nästan tycka att det är en gnutta tråkigt hur man ser människor som klickar med kamerorna varje gång de gör något. För att senare visa omvärlden vad dem upplever. För att synas, höras, bli förstådd.

Det gäller inte bara bilddagboken, utan Internet i sig. Därför vill jag ta en paus ifrån det och leva mitt liv, utan den stressen. Men jag kan erkänna att om Kenza skulle sluta blogga, så skulle jag vara lite emot hennes argument om varför. Just för att jag tycker om hennes blogg så mycket!

Och förresten, jag undrar en sak. Vad fan gör man på vintern? Jag menar, knappt något av det jag har gjort de senaste veckorna är möjliga att uppleva på vintern. En hemsk månad, månaden då jag föddes. December. Snö blask och kallt. Nej inget för mig, men det är en månad för datorn. Och Internet. Och inomhus -mys.

Tack för mig, nu ska jag sätta mig själv i vardagsrummet. Och se en läskig film med chips och cola i högsta hugg, som tröst för att jag inte kan ta vara på sommarlovet. Ja, det är faktiskt så jag känner nu!

(men lovet har ändå varit underbart hittils, så tack alla som fått det så bra!)

xx c♥

♥ 090716

Sjukt bra vecka med baby. Känns så meningslöst med blogg. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen o sen äta grillat. Blir väl att packa upp lite ikväll o sen se hur morgondagen ser ut. =)



xx c♥

♥ MC


Kärlek är lyckan att få vara ett, med dig


♥ 6 underbara månader tillsammans


Ett halvår med min kärlek idag♥



Jag älskar dig

♥ Dagens Låt



Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher

xx c♥

♥ Måndag på Grönalund

Igår så fyllde min kusin och hennes far år. Det började med att Jenna körde runt på sin nya moppe, ja hon fyllde 15år.


Jenna som var nykomfrimerad. Ser mot sin nye vän, Gud.


I alla fall så spenderades eftermiddagen/kvällen på grönan, det var riktigt kul och galet, som vanligt när jag är med Jenna. Vi åkte väl alla värsting åk som finns där.

Inklusive tilt för första gången. Jag har alltid fått oturen, eller turen kanske? Att tilt har varit avstängd varje gång jag har varit på grönan. Men nu åkte vi den, och fyfan vad läskigt det var innan. Hahah shit, vi skrämde ju mest upp varandra, som vanligt. För det första fanns det ju fan inget att sitta på. Sen så hade vi tittat innan när den skulle "tilta" och det var under tiden den fortfarande åkte uppåt.

MEN sen när vi väl var där uppe, så stannar den, utan att den ha tiltat framåt och vi börjar skrika att vi kommer att dö o att den har gått sönder osv... Hahaha ja gud vad galen dagen blev! Alltid kul att träffa dig, crazynezZ!



Håret rakt upp!

Håret för hela ansiket.


Helt förstörda kusiner innan tilt !

Och efter tilt, vi fattade nog inte riktigt vad som hände. Men vi var fortfarande vid liv i alla fall! Haha.


xx c

♥ Söndag

Söndagens stora händelse var att se min kusins komfrimation(stavas det så?) Jag hade inte träffat henne sen förra sommaren så det var riktigt kul att se. Även i fall kyrkan inte är min självklara plats på jorden... Heheh är inte ens döpt i kyrka, inte komfrimerad och mina föräldrar är inte gifta där Så, kristen är jag väl lika mycket som muslim. Jag gör ingen big deal av vad jag tillhör för "religion".



 




Jag är alltid lika seriös

Jenna kör en hårding pose!

xx c♥


♥ Lördag

I lördags så åkte vi upp till Stockholm o hälsade på Mia o hennes familj. Tittade på stället där de håller på o bygga sitt hus, och åkte en sväng med båten. Tyvärr hade vi inte vädret på vår sida när vi kommit ut en bit så vi åkte tillbaka. Där det såklart blev strålande sol, när vi kommit iland.



farsan körde

Den mest lydiga hund som jag har träffat!

Urgullig tjej som var på mig 24/7. Jättefina ögon hade hon, avundsjuk ;-)

Gatan där deras blivande hus kommer ligga innan årsskiftet. Väldigt fint =)

Denna bild får avsluta.


På kvällen åkte vi hem till deras nuvarande boende och åt. Tittade på film o så fick jag agera "mamma" åt lill tjejen. Urgullig men något jobbig var hon. Men det är väl sånt man får stå ut med när det gäller 4åringar ;-) Tittade på en riktigt DÅLIG film på natten också. Usch, ångrade verkligen att jag såg den :P The Wicked man hette den, tror jag.


xx c♥

♥ Varma dagar

Bilder från dagarna, onsdag-fredag, förra veckan. Vi var ett gäng runt 8st som badade mest hela dagarna, nästan 30 grader i vattnet! Som högst var det väl 27grader på termometern, men redan på morgonen var det 25 grader. Underbara dagar hos älsklingen alltså! =)




Madde jag o Kimberly

Bjuder på bilden, jag ser riktigt sliten o ful ut..
Men min kärlek är lika fin som alltid♥

xx c♥

RSS 2.0