Brucas love



Och så lite Brucas♥ förhoppningar
läs en söt text här som säger att det här kan vara en dröm eftersom scenen är till första avsnittet i säs.6 och att Lucas har ett par röda roser i sin hand(bilden) de flirtar och kysser varanndra :)
läs texten här

Orange Country



OC <3
Jag ska nog se några avsnitt nu ♥
Hoppas ni haft en bra söndag! / C

Oh no..

...ja jag vill fortfarande inte att de ska vara "Leyton" de ska ju vara Brucas ju!


Källa

rose

Hejhej är på bra humör just nu! :D Dels för att jag tjänat pengar idag, dels för att det är sommarlov dels för att jag köpt en fin "Prydnads-porslins-ros" och dels för att det är Las Vegas ikväll 21.55 ;)


Fin va
(Den är ungefär lika stor som en knuten hand, större än min)

Gossip

Video när MK gästade The Letterman Show

 
Sen en massa bilder på fina MK :)



Blake Lively
& Penn Badgley still in love



Sofistikerat it is, and I LIKE it!
Nicole & Joel

Step Up 1&2 Shes the man

Amanda Bynes hade turen och fick båda "step up- killarna" när hon spelade in filmen shes the man. Jag menar, har de brist på skådespelare(killar) som kan dansa? Inget illa menat om det ,men det är lite komiskt att både Channing och Robert är med i She's the man OCH Step up 2(1) tsm


Robert Hoffman och Channing Tatum

Dagens

En "Dagens" inte helkroppsbild men det som sattes på imorse var i alla fall:
Svarta stuprör
grönsvart randigt linne
svart tröja
kilklackar
nitörhängen
Sen en svart axelbandsväska


GH3 to ps2

Imorgon blir det att köpa Guitar Hero 3 I Think. :)

Big Shots

Idag har jag målat kort sagt, nu ska jag se på Big Shots de verkar kul, går på kanal 5
OCH HAR REDAN BÖRJAT!! hej,

Sida

Den här sidan var lite kul eftersom man(jag iafl) känner igen så många som jag faktiskt inte hade en aning om vad de hette, det är mer och mindre kända skådespelerskor(kända kvinnor)

På bilden, Danneel Harris och Megan Fox, OTH och Tonårsliv



Just dem två har jag iofs ganska bra koll på ;) och de nog båda varit med i min blogg

Outfit skolavslutningen



Det här är en bild på mig, skolavslutningen 08
Vet (tror) att jag har lovat er att visa någon bild på hur jag ser ut, och den här kanske inte är den bästa men aja.... Kanske ingen som undrar ändå;)

Länkar ttscc

Mycket Terminator tscc nu! Men det är ju så bra, läs en ytlig text om serien här. Ytlig säger jag bara för att man kan inte riktigt får grepp om vad serien handlar om, det är ju mer än att stoppa robotar. Det är liv också. På den här sidan kan du se alla avsnitten i säsong 1


Vackra Summer Glau som spelar "Cameron Phillips" i Terminator the Sarah Connor Chronicles

Serien påminner faktiskt lite om "Heroes" som jag också tycker om, då Summer "Cameron" är lite som Hayden "Claire" är, fast inte riktigt hon(cameron) är ju en robot i ttscc. Och nu kommer vi till det riktiga sammanhanget Thomas Dekker är med i båda serierna, ni som sett Heroes vet vem han är. Han som vart vän med Claire men som fick sitt minne raderat efter en tid då "han visste för mycket".... I ttscc så spelar han i alla fall John Connor


Thomas Dekker i "Heroes", han spelar John i "Terminator tscc"



Kan ju allatid vara någon som är intresserad av det jag babblar om ;)
xx c ♥

wasted update, again

Gjorde en ny blogg för ett par dagar sen, 3 dagar sen mer bestämt... Har redan fler besökare där än på den här, pffff haha. Men bara för att vara lite irriterande så kommer jag nog aldrig säga vad bloggen heter det här var bara för att ni ska veta varför jag inte har uppdaterat så mycket idag ;)

btw. den nya bloggen handlar inte om mig och inte om ngt som jag skriver om här höhö....... Så det är inget speciellt ni missar..



22.00 ikväll på tv3 är det Terminator the Sarah Connor Chronicle, och jag kommer ju självklart att titta på det avsnittet för 3e ggn. Förresten så är det avsnittet jättebra! :)


yeah... well, its nothin we can do about it

Chad is writing an episode of the show this season too. That is a definite.

Lucas will be involved with the story involving Brooke and Sam, in some capacity

Chad and Hilarie have multiple scenes together for 6x01 and 6x02.

Källa: http://friends007.blogg.se/

Terminator tscc

Jag är fast. Trodde aldrig att jag skulle kunna tycka om den här sortens serie innan jag såg den här. Namnet på serien är såklart Terminator the Sarah Connor Chronicle! Ska nog titta på några avsnitt nu, igen.. Kan erkänna att jag har sett alla avsnitt från s.1 minst 2 ggr!

Kanske inte så hälsosamt? Men vafan det är sommarlov och skitväder större delarna av dagarna :P


Just love it!



Och för er som är liiite intresserande att börja se på det, så ska ni veta att serien inehåller så mycket mer än bara Science Fiction, man blir lixom fast i karaktärerna. Vet inte riktigt varför jag inte har skrivit om serien här i bloggen tidigare, det har bara inte blivit så ;P

Canonkul

En kamera(outfitbilder) eller en iPod...... Jag vill ha BÅDA! Men har tyvärr inte den ekonimin så att jag kan lägga ner pengarna på bara de här två sakerna, det finns ju så mycket annat jag vill ha också.... Just nu står min mobil för båda sakerna men det får nog bli en kamera eftersom musik-kvaletén är ungefär lika bra iPod som mobil.... Helt wasted inlägg men men... ;)

P
roblemet är bara "VART finns canon 75 att köpas???"


GT



GinaTricot
Monki
Mango
Zara
TopShop
MQ
VeroModa
Indiska
H&M
Åhléns

De affärer som är skrivna i fet stil är de som finns där jag bor, de andra vill jag HA här där jag bor ;

Lördag

Lite dåligt bloggande här på senaste... Igår så vare i alla fall midsommar o vi var ute ett gäng, idag har det varit mest chill och så.... Såg på Las Vegas nyss<3 och tänkte se på OC nu skit länge sen jag såg det och jag blir alltid så glad av Taylor! :P Lägger in en bild på henne bara för det!



Imorgon ska jag(familia) till systers pojkväns mor&far, så det blir nog inte så mycket bloggande då heller
Puss godnatt / c♥

NO NO NO!



Blöö det verkar som att det här blir delvis sant....

Gossip

Ber om ursäkt för en kassa uppdateringen!




Vackra Leighton Meester














Lauren Conrad (LC) syntes med sina vänner när de lunchade i LA, efter lunchen körde hon ner till Fashion Institute of Technology. Ni som ser showen "The Hills" vet att det är där hon pluggar.








En bild på MKA då de bepann sig i Paris under modeveckan där. 







Är det bara jag som längtar efter att få se bilder på Jessica Albas dotter Honor?
Man har ju i alla fall fått höra att hon liknar Jessica mer än Cash Warren, och att Honor är en sötare baby än vad Jessica var, well well förväntningarna stiger?!






Sen nya bilder på Hilary och Haylie Duff






Om det är någon kändis som jag inte uppdaterar om kan ni ju alltid säga till! :) Får se om det kommer några förslag som jag kan tänka mig..
xx c ♥

När man vill ha något...


Säljs den fortfarande?

S. Bush

Ännu fler bilder på vackra Sophia




S. Bush

Nya bilder på fina Shopia


Klicka här för att se fler


Lördag



Känner mig lite off just nu, första sommarlovsdagen = regn, städa rummet(kaos förut), och en förlust 1-2 i fotboll... Så det blir att vara hemma ikväll o se på Las Vegas som börjar 21.55 på kanal 5

Ägaren Cooper skickar Mike och Danny till Wyoming för att köpa en häst till hans ranch.

xx c♥

ps det kommer nogdyka upp lite bilder från avslutningen igår, och GRATTIS till MKA som fyllde år igår!!!

Confused

Jag känner mig väldigt konstig just nu, det känns så otroligt konstigt och jobbigt att behöva skiljas från sin klass som man gått i de närmaste 3 åren. Speciellt då jag inte känner någon i den linjen jag ska gå (gymnasiet) i höst... Men först kommer sommaren och då kan man ju fortfarande umgås med dem som man gjort tidigare och säkert träffa några nya vänner...

Tårar kommer det iafl bli imorgon sen glass i hamnen och studenter studenter
Om ni är intresserande av att se lite bilder från våran "klass-tältning" som vi hade igår-idag så kan ni kika in på min bilddagbok: http://cellena.bilddagboken.se/p/main.html lösenordet är: milla

Måndag

Varje vecka här i Sverige börjar men en måndag,

* Sista måndagen i år 9
* Fotbollstunering = sola på gräs hela dagen
* Felicia♥

Efter att ha tittat på fotboll i solen hela dagen och ätit hamburgartallrik så tog jag o felicia stadsbussen ner för att gå på stan, hittade ett par grymt snygga skor inne på Wedins(som jag har provat förut). Men det finns såklart ngn hake till varför jag inte äger dem just nu... De kostade 499kr och var väldigt höga då jag ska gå med dem en hel dag, de är alltså till skolavslutningen som jag har på fredag. Får hoppas på att vädret inte blir allt för dåligt! 

I alla fall så köpte jag en klänning o lite annat ointressant (: den är grön och Stina-Lee har en likadan


Det är alltså en grön variant av den här

Gossip

Nu har det dröjt lite med uppdateringar här på bloggen eftersom jag såklart vill vara ute när det är såhär fint väder, men det finns lite bilder som väntas att dyka upp här.


Mary-Kate Olsen i ELLE


Lindsay Lohan och Samantha Ronson, är mer än vänner? LL har även setts läsa manuset till hennes kommande film ''Labor pains''


Ikväll (lördag) brukar det vara Las Vegas där Nikki Cox en gång medverkade. Men nu ser hon mer ut som plast. Postar före och efterbilder på henne.


Posh för Marc Jacobs, men varför väljer de henne? De kanske vill skrämma små barn!(?)


Christina Aguilera har gått lite på överdrift, även hon ser mer läskigt än vacker ut.


Blake Lively & Penn Badgley i New York.

Nationaldagen

Swedish Flag

Hejhej, jag måste bara säga att jag älskar solen! Så otroligt skönt när det alltid är fint väder, så idag ska min och några andras familjer ut på sjön. Det är lite som en tradition ;)

Hoppas ni får en bra nationaldag!

Shopping

Det känns väldigt konstigt att jag redan har gått 3 år på högstadiet och ska börja gymnasiet till hösten, i en klass där jag inte känner någon! I alla fall så gick jag på stan idag och igår så det har blivit lite shopping som jag tänkte visa er (:


Nya brillor 249:-


En ny tröja 149:-
(Axelbandet har åkt ner lite på bilden)


Ett svart linne
98:-


Manikyrset, Telescopic mascara och brillor


Kram Cam ♥

Man hör det man vill höra som jag brukar säga

Om man lyssnar noga hör man att han inte säger "fitta" utan "sitta". Haha pinsamt att hon trodde att han sa "fitta" och börjar predika om att han är omogen xD


Kollage Topshop

Jag har slängt ihop ett kollage med en massa fina grejer från Topshop♥


RSS 2.0