Pictures

Är förkyld och har ont i halsen.. Eller det är kanske samma sak? Aja kan inte andas med stängd mun, dvs täppt i näsan! Så jag äter en massa halstabletter och har min mardröm nässprayen i högsta hugg.

Tog lite bilder idag :)
vad är ett blogginlägg utan bilderf lixom! hahah


Kör på lockigt hår ikväll, för ovanlighetens skull!

Gillar min mascara!


En ful finne vid ögonbrynet också, vill att min dator ska fungera så att jag kan få fixa i ps ;)

xx c♥

Mirror mirror on the floor

Jag var inne på en liten butik vid namn konfetti igår och fann denna golvspegel, vad säger ni? kärlek till den och hat till priset


(man skymtar lite av min outfit, brun väska och vita skor)

998kr kostade den, inte så farligt kanske men för mig som försöker spara lite pengar blir det nog inget köp. :( den vita var ofc min favorit :)

DSCW150B

Det är jättetråkigt att inte kunna blogga som vanligt, men men... Jag är  bara hemma ikväll, lördag. Håller nog på att bli sjuk :( Då skulle det passa bra med en stor fin systemkamera från canon! Men eftersom jag inte är så väldigt tät blir det nog en vanlig kompakt digitalkamera. Tänker nämligen äntligen köpa en kamera nu! En Sony Cyper-shot 8.1 mega pixles

DSCW150B




xx c♥

Dagens Låt



Rihanna - Disturbia

xx c♥

Onsdag

Hej bloggen, här ekar det tomt.. Det är riktigt irriterande att min dator inte fungerar menmen, den är nog fixad tills nästa månad i alla fall :) Jag är ledig från skolan idag så jag har bara pluggat lite framför tvn(bästa kombon?) och målat naglarna... Nu ska jag städa mitt rum.... Tråkigt men det är riktigt skönt när det är gjort i alla fall! :)

Tog skolfoto i måndags också, bara ansiktsbilden. Men jag har ingen aning om när vi ska ta hela klassen tillsammans... Får väl vara beredd varje dag nu framöver ;)

xx c♥

Paus

Min dator och jag är inte sams så innan den blir hel igen så står bloggen tyvärr tom.

Blogg Design

Jag har precis fixat en ny blogg-designen åt en kompis, Lollo här hittar ni hennes blogg :)

Jag har tatuerat mig...



Not... ;) Jag har bara lite tråkigt på lektionerna. Men om jag skulle tatuera mig så skulle det nog vara en text eller något på min hadled. På bilden har jag bara skrivit med penna på handleden. ;)

Idag slutade jag 11.07 skööönt. Men jag stannade kvar i skolan ett tag och åt mat, eftersom jag slutar innan lunch på onsdagar. Efter skolan försökte jag fixa lite saker och hoppas att det löser sig... Köpte bl.a. en miniräknare för matte A och B. Gigantisk är den, 160kr



Så nu ska jag bara lära mig hur den fungerar så kommer jag att bli bäst på matte ;)

xx c♥

Ett till hål i väggen

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och spikat fast en spik i väggen. Så otroligt simpelt så att jag inte fattar hur jag har kunnat dra ut på det så länge! xD Om ni inte vet hur de såg ut innan kan ni antingen titta i kategorin Inredning / mitt rum som det här inlägget är sparat i. Eller klicka här för att se en bild på tv hörnan, en bild innan jag satte upp tavlan.




xx c♥

One of my favorites

Hon ger mig inspiration!





xx c♥

Blair & Serena


Jag gillar den här bilden!

Inte minst den här på Leighton!

Mitt liv just nu


  • [ ] Jag skiter i insparken på torsdag, jag kommer ändå att vara svintrött! + att jag ska försöka få tillbaka biljettpengarna 120kr.
  • [ ] Sthlm med klassen på numera 61pers, på torsdag ska bli kuul!<3
  • [x] Naturkunskaps-test imorgon, skriftligt (USCH)
  • [ ] fotas nästa vecka på måndag (USCH!)
  • [x] Slutar tidigt imorgon, 11.10! Ska fixa lite grejer då
  • [x] Ska tex köpa en miniräknare för 160pix  :S [x]
  • [ ] Nästa månad har jag planerat att äntligen köpa en digitalkamera
  •  Flumm idag<3

xx c♥


En video

Låt,
Robyn  "Crash and Burn Girl"



Iiiih! Det e så jäkla bra!
Terminator the Sarah Connor Chronicles

xx c♥

TSCC

Idag börjar Terminator the Sarah Connor Chrinicles i USA, gissa om jag längtar efter att få se säsong 2 efter alla uppfriskande videos jag precis sett på youtube. Det finns även nya avsnitt av the hills på mtv.com. jag såg det andra och det tredje avsnittet av s.4 igår! Underbart, och vad söt Whitney var!

Terminator the Sarah Connor Chronicles


I veckan som gått har jag även nördat igenom hela säsong 2 av heroes tv-links


xx c♥

Tavlan med stort T



Jag såg den första gången när jag var i Paris, det är där bilden togs också. Helt underbart fin är den!
Enkel men ack så snygg! Den fanns då hos Habitat

xx c♥

MKA Olsen




Det var väääldigt länge sen jag uppdaterade ngt om söta systrarna Olsen
Mk på första bilden och Ashley på andra

I'm loosing you guys!



But I still have my eyes on ya!
Är det ngt ni saknar på bloggen?

Det kallas dvala.

Hej! mycket cirkulerar runt just nu, och det största problemet är att det handlar om 2 mil hit och dit... Usch det är jobbigt att bo så långt ifrån allt! Jag har då köpt en biljett till insparken som är på torsdag 21.00. Biljetten kostade 120kr, och igår kom jag på att jag måste ju ta mig hem på ngt sett också! Men jag eller ngn jag har frågat vet hur länge insparken håller på och den sista bussen går 21.30...

Det är inte det enda jag behöver skjuts till på torsdag heller utan på morgonen ska jag på ngt sätt åka 2mil till bussterminalen där min klass på 59pers ska samlas 07.00 för att åka till sthlm... Vi kommer inte hem förrens 18.30 och insparken börjar 21.00! KAOS! Jag kommer att vara jättetrött, + att jag undrar om jag verkligen kommer att hinna... Sen kan jag typ inte sova över hos någon heller eftersom jag har sovmorgon till 10.20 på fredag då ska vi ha livräddning på badhuset! Då blir det ännu mer körigt för vi ska hinna äta duscha fixa iordning oss och en massa på kort tid tills nästa lektion börjar......... Sen vet jag inte om jag kan vara med heller, men livräddning är ett måste för G. Varför kunde vi inte ha haft det förra veckan!?

USCH! Säger jag bara, jag hade gärna sluppit dem här dagarna.. tors-fre

Nej nu ska jag göra en läxa...
xx c♥


Dagens Låt



Gad jag har alltid tyckt om David Guettas låtar, en favorit är en musikvideo som gick på mtv mycket förr... det var inne på ett cafe, en mörkhåring servitris och en massa gamla tanter.. Haha bästa beskrivningen I knoow ;)

Love is gone

Onsdag

Hejhej, det är lite glest på uppdateringar här ser jag! Men skolan och mitt liv just nu rullar på. Har fått 5läxor totalt varav 2st är tills imorgon, det är inget speciellt utan lite snabbkommandon på tangentbordet(Datakunskap) och en läxa i rörlig bild.. Har även fått 2st läxor i svenska en har jag gjort och den andra är till nästa vecka.... Men det kanske inte är så kul att läsa om ;)

Efter skolan idag så sprang jag in några minuter på h&m och köpte en ny Gillette venus rakhyvel(skitbra!) den rosa såklart ;) och en ansiktsmask... Kände mig så otroligt trött!


Nu när jag är klar med mina "läxor" så ska jag bara se på heroes tills jag ska sova :)

xx c♥

Shopping

Camie herself har för ovanlighetens skull gått på stan idag igen. Jag borde väl tröttna snart? Eller inte! :D Haha men idag köpte jag ett par jeans och en kofta från gina och sen lite trams som vi tjejer(+killar) lägger pengarna på!


Kofta med influens av höstens trend, spets. 249kr


Haha min hållning ser helt wired ut men whatever.... Jeansen(499) och koftan iafl...


Snygg ficka har dem! Skit i att jag tidigare har lovat att aldrig mer köpa gina byxor!

En shopaholics bekännelser, hårinpackning 75kr, lipsyl 30kr och nagellacksremover 20kr

xx c♥

RSS 2.0