♥ 090831 - Last Of August

Sitter här med täcket runt mig i mörkret, tända doftljus och en jävla huvudverk. Såg nyss på första avsnittet av True blood. (+gladd&chokladsås) Inte för att avsnittet var särskillt läskigt, och jag trodde att serien skulle vara bättre. Men i början så var ju "Silver" med! Hah, ja alltså ni 90210 freak vet ju vad jag pratar om ;-) Förresten så tror jag att den nya säsongen av 90210 borde finns ute nu! Som jag har längtat, eh jaa. Nu har jag i alla fall lust för en del avsnitt :) 8 september tydligeeen.
Lovely ♥


Haha I'm such a neerd ;-)

Skolan var riktigt tung idag... Hur ska vi överleva dagar till halv 5 med långa jobbiga lektioner hela dagen? Jag förstår inte... Hoppas bara inte att jag håller på att bli sjuk, kändes som att jag hade feber dem sista två lektionerna i skolan förut idag.. :(

xx c♥


♥ 090830

Hej och hallå! Nu är helgen snart slut, den bästa helgen på länge är snart slut. Vart så att jag åkte tåg upp till syrran i fredags, IKEA o hjälpte henne montera en möbel. Eftersom hon precis har flyttat! :) Väldigt fin kväll med henne. Och inte att glömma hunden ;) Som är helt galen i den nya lägenheten.


Byrån som jag byggde ihop själv! Haha cred till mig. Ursäkta röran men dom hade ju precis flyttat in :P

Vi invigde köket...

...med jättegod tacos!

Idag när vi gick på stan stötte jag på Amanda hjärtat mitt inne i Stockholm, haha. Rätt kul eftersom vi var så långt ifrån skolan :) Vi måste ha åkt med samma tåg hem också för jag såg henne när hon hade gått av... Ta och skaffa dig en ny mobil hallå(!) då skulle vi ju ha kunnat suttit på tåget ;)

Aja, vart en helt del shopping, ett nytt påslakan+örngott, en massa ljus, ett nytt linne och en finfin väska! :) Imorgon så kommer min lön också. Great. Tröstshopping it is...


Konstig bild på väskan..

xx c♥


♥ Dagens Låt

 

James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings

xx c♥

♥ Calm

Det blir en lugn hemmakväll för mig den här fredagen, väntar på att pizzadegen ska jäsa klart så att man snart kan få lite ro i magen... Ja i alla fall ro för hungern jag känner, ont har jag sen i alla fall :( Skönt med helg, blir att åka upp till Sthlm imorgon. Hälsa på syrran o så :) Saknat dig!


xx c♥

♥ We are broken

Keep me safe inside
Your arms like towers
Tower over me

Yeah
Cause we are broken
What must we do to restore
Our innocence
And all the promise we adored
Give us life again cause we just wanna be whole


Sitter och tröstäter lite glass med chokladsås.


xx c♥

♥ Dagens Låt



David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch

xx c♥

♥ 090826

Åh jag blir så trött på min skola..! Det är alltid något strul med nånting, just nu är det mycket. Vi får inte samma information som A-Klassen utan vi får fråga vad lärarna har sagt till dem osv... Sen så hade jag valt datordesign nu till 2an. MEN FICK INTE PLATS I GRUPPEN! Wtf... Åh blir så trött, så dem tycker att jag kan välja mellan bollsprt eller barnsjukdomar... Eh ja juste! Precis vad jag tycker om... Likadant var det med Grafisk illustration i 1an, men då löste det ju sig för att jag fortsatte att klaga.




Tänker klaga tills jag får som jag vill, imorgon har jag i alla fall sovmorgon eftersom jag inte har något individuellt val än... Får se hur det går med bussar. Får antagligen ingen sovmorgon för att dem går så sjukt sällan... Great just great. Skinnjackan fanns inte i 36 heller... Näää nu orkar jag inte vara sur, snart kommer Lollo hit med sin brutna tå, och jag har redan börjat tjuväta av chipsen... (A)

xx c♥

♥ Namnsdagsbarn ;)

Imorgon ska jag leka med min finis louisis som har stukat(?)brutit tån. Haha stackareN ;) Vi ska i alla fall tjocka i oss massor av chips'n'dipp har jag bestämt och se en B R A I G film! :) puss på det, och grazttis på namnsdagen sötnosen min!



haha alla kan inte dela samma humor<3

xx c♥

♥ 090825

Oh gaad. Håller på att somna i datastolen, den är nästan föör skön! Min trötthet kan väl iofs bero på andra saker också, gick upp 06.15 imorse och kom nyss hem ifrån stan. Nope, I can't get enough. Även fast utbudet i Nyköping börjar bli trååkigt, efter några dagar irad... Blev att köpa ett par skit snygg shoes i alla fall på nya skobutiken :) Sen kanske jag köper en skinnjacka imorgon på Cubus. Som också öppnade precis :) Får se om min strl finns kvar då, great great. Undrar vad som ska öppna på övervåningen i cityarkaden? Nån som vet..?


Nya

Aae nu ska jag nog bara sitta här och slöa ett tag innan maten är klar. Inget plugg i skolan än så länge, men de vanliga lektionerna börjar imorgon.


xx c♥

♥ Dagens Låt



DJ Class ft. Kanye West: I'm The Ish Remix

xx c♥

♥ 090824

Jag förstår faktiskt inte! Nej, för två veckor sen så var det de SISTA avsnittet av Prison Break. ever. Och nu, ikväll så är det ett nytt(?) avsnitt? För förra måndagen satt jag i soffan utan att förstå ett skit av vad som hände i programmet! Haha förvirrande det där. Första dagen i skolan är avklarad i alla fall. Inga direkta överraskningar, nya möbler, nya klasskamrater, nytt schema, nya mentorer. MEN INGA JÄVLA >ENGA< MAC BOOKS! Åh... Lågt av lärarna när dem fått oss att hoppas på det.. 



En glad bild på lilla jag

Anyway så gick jag och Amanda på stan i två timmar efter skolan och köpte lite grejer. Skulle vilja hitta ett par nya fina skooor! Men det gick inge bra idag. Hoppas på att Cubus öppnar imorgon. Då lär jag vara igång igen, måste ändå vara kvar i stan efter skolan.


xx c♥

♥ Dagens

. Dagens igår .



090822

xx c♥

♥ Ocean

Sitter här helt tom på ord. Bilderna får förklara dagen ute på sjön...







Det är i alla fall fortfarande någorlunda varmt. På dagarna, nu fryser jag efter att ha suttit på uteservering i sandaler... Blir nog en varm lång dusch för mig nu.

xx c♥

♥ 090823

Godmorgon bloggen! Gårdagen var helt okej, åkte in till Nyköping vid 5-tiden och kom hem igen runt halv två på natten. Så nu har jag lyckats vända dygnet totalt, precis innan skolan drar igång! BRA VA! Gick och la mig vid 4imorse. Eh jaa... Anyway så ska jag snart ut på sjön och njuta av vädret, kunde inte bli så mycket bättre väder såhär sista sommarlovsdagen.



Bild från igår, kräftskiva

Ut och njut med er!

xx c♥

♥ 090822

Hallå! Egentligen borde jag stå i duschen just nu men ni som känner mig vet hur seg jag kan vara... Okej hur seg jag är! Har i alla fall varit nere vid hamnen och hämtat min lön för de tre sista jobbdagarna, så nu är jag happy :) Blir att vara social och åka runt på olika födelsedagsfiranden idag. Kan bli kul :)

Det blir nog en c901 förresten, även fast knapparna på den svarta modellen ser väldigt plastiga och blåa ut ?! :S


 



xx c♥


♥ Dagens Låt



Lenny Kravitz - Fly Away

xx c♥

♥ Malta

Igår så bokade vi en resa till Malta. Så i höst, när Sverige är grått och trist drar vi, förhoppningsvis så följer Kim med! Annars då, jo jag kom nyss upp på rummet efter lite middag. Tacos o så, gott efter en lång, seg jobbdag. Som faktiskt var min sista jobbdag innan skolan drar igång igen på måndag.

Får väl se om jag kanske orkar leta efter ett jobb att ha vid sidan om skolan nu också. Annars så är jag nöjd med jobbet jag hade nu i sommar! =)



 


Malta

xx c♥

♥ Dagens




090821

xx c♥

♥ 090821

Godmorgon! Solen skiner ute och jag sitter här nyvaken i väntan på att tiden ska gå. Jobbet börjar vid 12 idag igen, får hoppas på att jag har tid för lite solning utomhus också :) Inte så värst kul att sitta instängd på en tum turistinformation, säsongen för besökare börjar lida mot sitt slut...


En till sak som jag borde göra är att designa om min blogg(!) Faktiskt ganska akut... Men såklart så fungerar inte photoshop på min dator at the moment. Suck.. Kanske kan norpa en dator i skolan nästa vecka då det drar igång. Och pillra ihop något. I alla fall med nya bilder... Nej, nu ska jag ner och äta frukost. Smink orkar jag inte täka på.

xx c♥

♥ Dagens Låt



John Mayer - Free Falling (Acoustic)

It's a long day living in reseda
There's a freeway runnin' through the yard
And I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breakin her heart

And I'm free, free fallin'
Yeah I'm free, free fallin'

All the vampires walkin' through the valley
Move west down ventura boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
All the good girls are home with broken hearts



xx c♥

♥ 090819 - Lill-lördag

Kom hem för nån timma sen efter en lång arbetsdag. Riktigt segt på jobbet nu när sommaren börjar lida mot sitt slut. Höst terminen, ja ni hörde rätt. h ö s t -terminen börjar ju nästa måndag. I alla fall för mig. Så ikväll unnar jag mig lite gott framför en film. Lite lill-lördags "mys"... själv.



Souercream and onion, såklart!

xx c♥

♥ Vad ska man ta..?

Får typ panik inför vad i he***te jag ska köpa för mobil. Den skiten jag har just nu är på lagning, så lider med att ha en lånetelefon. Från LG, och usch... Nej LG vill jag inte ha. Jatack till gamla hedliga SonyEricsson! Får väl se om min blir fixad fungerar sen när den varit på lagning.. Annars funderar jag på den här..? Eller? :S

 

Bajs på att skärmen är så liten, vill ju ha en stooor :)

xx c♥

♥ Dagens



090818

xx c♥

♥ 090818

Kom nyss innanför dörren efter en dag på staden, med sis. Först lämnade vi in hennes lilla hund hos hundfrisörerna och begav oss själva ner på stan. Måste klaga på att det typ inte finns någonting snyggt just nu! Antingen är det rea med bara L kvar, eller så är det bara... fult... Hoppas i alla fall på att jag hittar en riktigt snygg jacka nu i höst. Kom hem med en ny t-shirt o en sjal från... Lindex. johorrå, där kan man hitta grejer när man minst anar det. Vart en massa skolgrejer också... Börjar nästa vecka, suck.





xx c♥

♥ Dagens

Kom precis hem från coop, och turen är fortfarande med mig. IGÅR så hade dom öppet till 20.00 för sista gången den här sommaren. Men aja, får väl tänka positivt. Sparade lite pengar och jag är inte äcklad av mig själv ;-) Det hade dock varit gott med lite chips och dipp till kvällen.

Min familj är inte hemma just nu. Men känner för att spendera lite tid med dem sen :) Världsbäst!<3 Fick ett par märkes brillor av sis idag ;-) snygga! Taaaaaack (a)




Nyfärgat hår har jag också.


Tjaa, what to say, det här är Internet. Så allt skriver man ju inte om ;-) Stan imorgon med sis i alla fall, sen på onsdag äre jobb igen. Kanske blir hem till Fia i helgen. Får se får se :) Sköt om er så länge!

xx c♥

♥ Kläder kläder kläder

Jag är väldigt shoppingsugen! Det har inte blivit så mycket nytt i garberoben nu i sommar, och visst är väl det förståndligt. Men nu på senare tid så har det börjat trilla in mer och mer nytt. Var ner och skrev på papper för min lön idag, så när den kommer lär det ju bli en hel del nytt. Kanske t.o.m. lite dagens"


Alexandra

xx c♥

♥ Dagens Låt



Black Eyed Peas - Boom Boom Pow

xx c♥

♥ Dagens Låt



Beyoncé - Broken-Hearted Girl

cuz it's how i feel

xx c♥

♥ 090811 - Overkligt

Jag gav dig mitt hjärta, du gav mig ditt. Men du tog tillbaka ditt hjärta, och förstörde mitt.




xx c♥

♥ 090810 - För att jag älskar dig

Det är dig jag vill ha. Inget mer, inget överdrivet. Bara du och jag. Perfekt.


xx c♥

♥ 090809

Vet inte vart jag ska ta vägen. Den jag trodde att jag alltid skulle få ha i mitt liv, det jag kände själv skulle bli så fantastiskt. Det jag trodde att du kände, jag vill inte inse. Det ända jag önskar nu är att, du faktiskt saknade mig. Men det gör du inte. Och när någon har slutat saknat en person. Ja. Vart leder det...


xx c♥

♥ Karnevalen 09

Precis hemma från årets karneval i Nyköping. Vart en rolig kväll med Kim o hennes kompisar :) Nu sitter vi på mitt rum, hon pratar med sin kille o jag nördar data. hehe. Aja lite bilder då,








Nya solisar :)

Kim o Markus i radiobilarna, haha.






xx c♥

♥ 090808

Sitter här och svettas i typ inga kläder alls. Känns som att man är utomlands, snart kommer min syster hem m. hennes hund :) blir att äta sen in till stan med Kimsan. Har kikat runt efter alla sorters mobiler men kan verkligen inte bestämma mig. Och när jag väl hittar någon, eh ja. Skitful i verkligheten :P

Ska ner o umgås med min syster.
7 månader med baby idag också<3

xx c♥

♥ Dagens Låt



Mariah Carey - Obsessed

xx c♥

♥ 090807 - Sunny day

Det vart över milen på cykel idag. Jag, Kim o Matte cyklade till Koppartorp, jaa vad kan man säga. Racer tävling på cykel i grus och uppförsbackar. Haha, inte världens mysigaste väg om man säger så. Väl framme så stanna vi till vid kafeét som Henke o Erik jobbar på. Köpte en läsk m. våffla. Gottgott ;-) Den här gången fick jag det tyvärr inte gratis ;-)

Sen åkte jag och Kim till ett jättefint ställe och badade :) Så solbränna har man fått idag! :)


 
Vid caféet i koppartorp

Kimsan :)<3


Idag fyller min mormor år också. Hoppas att hon hade en bra dag! :)

xx c♥

♥ 090806

Var ner till hamnen och åt middag med mamma<3
Träffade på världens bästa Fillan också :)<3


Jättegod mat i Nyköpings hamn.

Nu ringer Kim på min dörr :) Verkar bli en varm dag!

xx c♥

♥ 090805 - Solsting

Dagen började med en stressig morgon. Upp, äta, duscha, ringa ringa ringa... Utan framgång, men till slut så löste det sig i alla fall! :) Som tur var! =O Så ska in till stan imorgon efter jobbet med mammi, vi kanske tittar runt lite i Nyköping sen också. Sen på lördag blir det karnevalen med Kim o hennes vänner ;-)<3 Kan nog bli kul det. Söndag = jobb..

Nu ska jag värma min pizza som jag köpte på Coop nyss. Haha fifan undrar vad jag kommer att äta för mat när jag flyttat hemifrån. De e ju för att jag inte kan/orkar laga mat nu, som jag köper färdig... Eh ja. Ska väl sluta skriva innan jag svammlar föööör mycket. Jobbig dag på jobbet = solsting.




xx c♥

♥ Skitställe!

När jag var där o skulle----------, den 20 juli så hade dom precis STÄNGt den dagen till början på augusti.

Och nu hade telefonskiten PRECIS(11.00) stängt när jag ringde. Åh jag blir galen.. Klockan var verkligen precis 11.00 när jag ringde också. O inte stod de om några telefontider på internet inte. Nejnej. Let´s do it complicated for me... Why not... -.-



 

xx c♥


♥ 090804 - Another day has past by

På jobbet imorse(igår = kl.00:11) så målade jag hamnkontorsskylten. Det vart faktiskt riktigt bra, men Christer tycke att eftersom jag gjorde det så fint. Så skulle jag kanske få måla något mer motiv runt omkring. Får se hur det blir med den saken! :P Får väl ta en bild på skylten sen när den är klar och sitter uppe. Så ni får se mitt mäskterverk xD Har ju redan några grejer jag gjort på allmän plats här i Näve. Haha i alla fall så joinade Kim oss hela dagen på jobbet, riktigt trevligt! :) Vi gjorde vårat skitgöra o snackade engelska med danskar... Träffade även Lollo en snabbis :) Vi måste ses ordentligt snart!<3


Snygg Kimsan på mitt underbara jobb ;)<3

Sen på kvällen badade vi ett gäng ute på skäret. Jag, Kim, Martina, Tessan, Jonna, Jocke, Matte, Henke, Erik. Har jag glömt någon? :O Sjukt kallt i vattnet! Förstår inte hur ni kan ligga i så länge :P Haha håller mig ifrån att bli sjuk (min undanflykt!) Sen cyklade vi runt i hela Nävekvarn innan vi kom hem till Matte, usch på alla backar! xD


 



Henke sprang omkring och var galen, som vanligt.

Martina, Matte o Kim


Hos Matte. Kom precis hem där ifrån



Helt okej dag. Men saknar baby så otroligt! :(

xx c♥


♥ My best



Jag Älskar Dig♥

♥ Dagens Låt



DJ Ross vs. Double You - Please Don't Go

xx c♥

♥ No life

Har städat rummet och ätit. Have no life, som sitter här o skriver allt i detalj. Fifaaan vad tråkigt jag har -.- Kan ju roa mig med det här! ;s Nä men kanske skulle ta o planera helgen lite. Karneval och fest i Nyköping den här veckan, vill ju gärna gå men med vem? :)



xx c

♥ 090803

Precis hemkommen från jobbet, helt okej dag. Ska fixa en skylt till "hamnkontoret" så har skissat dit bokstäverna, så imorgon blir det lite pillrig målning. Passar ju mig som är så noga. På tal om noga, ska ta och städa mitt rum nu. Endel grejer blev liggandes på golvet sen jag var ute på sjön. Under tiden kör jag igång lite bra(hög) musik, skulle vilja ha mer nya låtar att lyssna på. Nån som har något förslag?


xx c♥

♥ 090802

En dag i dimman. Så skulle den här söndagen kunna beskrivas, exakt så. Har sovit oroligt och vaknat upp med mardrömmar. Gick ner och åt en andra frukost vid.. Ja vad kan klockan ha varit, tolv - ett kanske? Åt två risifrutti vid 4 imorse, ute på sjön...


Nu har jag precis ätit en halv pizza med sallad till. Var ju inte så hungrig då jag inte gjort så mycket idag, förutom sovit o legat på altanen, och sovit... Men tack mamma o pappa som var söta o kom hem med den till mig, jag älskar er :) Nu känner jag mig sugen på lite oc eller one tree hill marathon. Det var sjukt länge sen jag såg något sånt. Jag känner även att det skulle vara skönt att sätta mig in i deras livdrama och kaos. I stället för att tänka på, verkligheten.


Imorgon är det jobb igen, hoppas att det blir en någorlunda bra dag i alla fall! 22 dagar kvar tills skolan börjar.

xx c♥

♥ Augusti månad...


Jag. 17.44. Igår.

Hold my hand
My fingers are cold.
Don't say a word
Just hold me close.


xx c♥

♥ Dagens Låt



I don't want us
to fall apart today or ever
You're the one who said
you'd never leave
There's no good reason for
giving up
All this mess is just bad luck
So please don't lose your
confidence in me

Schuyler Fisk - Fall Apart Today Lyrics

xx c♥

♥ Paradise goes Hell ?

Var ute på sjön igår-idag, åkte till en ö som kallas för "Paradise". Och ja, det var ju kul i början på kvällen. Sen kan vi bara dra ett sträck över resten. Inget jag tänker minnas i alla fall!



Madde, Gabbe o Jocke

Gabbe o Jocke(arbetskollega)

Badande galningar. Var ju allt annat än varmt.

Jonna in fire ;-)

Solnedgång


Jonna Madde o Gabbe intar the dancefloor! Haha

Jag och Martini :)

Saknar baby<3


Den här bilden får avsluta inlägget.

xx c♥

♥ Dagens Låt



Pitbull - I Know You Want Me

xx c♥

RSS 2.0