♥ A New Couch

Jag lovade ju att visa mitt impulsköp. Och här är det! EN helt ny soffa till rummet mitt! Haha verkligen inget som jag har planerat, men visst är den fin? :) såhär såg det ut INNAN. Någon gång får jag väl försöka ta lite fina bilder på hela mitt rum också, sålänge finns det fler bilder i kategorin "Inredning/Mitt rum".





Har fler kuddar... Osäker om jag ska ha en rosa islt för den svartvita... Aja :) Visst blev det bra? Nu ska i alla fall jag hoppa in i ducken efter slitet med soffan ;-)


xx c♥

♥ Dagens Låt



Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night

xx c♥

♥ Spontan shopping

Åkte in till stan idag med mamsen. Vi skulle titta på komfrimationspresent till min kusin! Och det hittade vi, är dock osäker på om jag vågar skriva vad vi köpte här i bloggen. Ifall att hon läser ;-) Haha sen så köpte vi på oss ett lager med hårfärg o slingor, lika bra att ha hemma... Mamsen hittade en fåtölj till vardagsrummet också, assköön! Men det tog två veckor innan vi får hem den -.- Och sist men inte minst ett totalt spontanköp av mig! Hahah bilder kommer senare!

Vi hörs senare i veckan. Jag åker bort imorgon så ni får ha det toppen! puss



 


assööt<3 (tyvärr inte mitt spontanköp;-))

xx c♥

♥ Ett eget hem

Det kan knappast bara vara jag som längtar efter att få flytta hemifrån. Att få inreda precis som man vill, eller ja. Om jag skulle flytta ihop med någon så skulle ju den personen få anpassa sig l-i-t-e efter min stil såklart! ;-) Det ska vara ganska ljust, öppet och stilrent, men ändå inte f-ö-r stilrent. Något i stil med bilderna...


 


Tavlor med svart tjock ram

Öppna ytor

Lagom mysig stämning

Modernt

Fina blommor och mörka möbler

Helteckningsmatta i sovrummet...


 

Inredning är något jag alltid har tyckt om. Och har alltid varit v-ä-l-d-i-g-t intresserad av, när jag tänker mig ett framtida yrke så skulle något med design fungera riktigt bra för mig! Om jag vill tycka om mitt jobb alltså ;-)

xx c♥

♥ Hjälp mig?

Det har blivit en måndag i solstolen. Inte fått mycket gjort, men vad gör det? Alla behöver väl "mellandagar" eller så kallade slappdagar, biland. Trots det så blir jag så sjukt lätt rastlös... Känns som om sommarlovet bara rinner ur mina händer när jag inte hela tiden gör något. Ikväll kanske det blir bio med några tjejer, det visar sig. Imorgon tror jag att det blir en sväng på stan! :) Känner för att shoppa lite OCH att ha tid på mig(for once!) innan affärerna stänger.

Men jag ska inte köpa för mycket, har funderat på en ny mobil länge nu. Det finns så otroligt många olika(!) att jag verkligen inte vet vad jag ska satsa på. Touch eller vanlig knappsats? Rosa eller svart? Tror faktiskt att det bli svart i det läget, skulle bara tröttna på rosa. Svart är mer stilrent också...

Okej nu börjar jag bara svammla här! Behöver en ny datastol också, en vit och snygg ;-) Spanade in en förra året på typ... Gumsbacken, men den lär ju inte finnas kvar nu.. Hahah. Aja får kika på det imorgon med :) Nu får ni kommentera vad jag ska köpa för mobil! Touch eller den andra?


Vilken skulle ni ha tagit?




VS




Nej, vad är en sommar framför datorn. Nu ska jag kila ner o hjälpa till med maten, det vankas pizza ;-) Hawaii för min det, Mjauu på det!

xx c♥

♥ Frusen kväll

Ett kort inlägg här innan jag stänger av. Det blev inte riktigt som jag tänkte förut, kom in i städning av övervåningen i stället! Hahah jadå, så duktig är jag när solen skiner ute! Överraskade mina föräldrar lite när dom kom hem! :) Och så har jag äntligen fått hjälp av min far att sätta upp en spegel som har stått(en evighet!) direkt på "smink" bordet förut.

Efter det drog jag ner till hamnen för att bada, med M&M som jag kallar dem ;) Marre o Madde alltså, Eh och om ni frågar mig så var det jävligt kallt! Fifan, jag bara slängde mig ut i vattnet, simmade några tag. O sen upp igen! Gottade mig med godis istället.



Några som tyckte att det var skönare!

Sen så såg vi något hemskt! Usch tyckte så synd om dom två fågelungarna... Har inte sett något sånt här förut men det kom en fiskmås och flög över den lilla and familjen, och dom vuxna änderna började ju typ "hoppa" upp mot måsen för att skydda sina små. Som tur var lyckades dem med det... Men det var ju bara två ungar kvar också. Undrar ju hur många dom förlorat..

Nu när jag kom hem ångrade jag att mina lampor stått tända... Myggor i hela rummet, om jag hade varit smart kunde jag ju ha stängt fönstret utan myggnät innan jag gick. Men icke... Jag får väl tagga inför mygg-dödar-dansen hela natten! För det är inga djur som behövs! ELLER som jag tycker synd om. Usch.


Så här vart det med spegeln uppe! Lite osäker på om den kanske hänger lite högt :( Sorry för det stökiga bordet :p


Apråpå bord så har jag den här "vinsten" liggandes brevid mig, orörd(!)
Sen ser ni lite av mitt nystädade rum i bakgrunden :-)


Nu ska jag ta en varm dusch o få värmen tillbaka i min frusna kropp! Önskar att älsklingen var här, känns som en evighet sen vi träffades sist! :(<3 Får göra som Marre, dricka varm oboy o titta på en bra film...

xx c♥

♥ Helgen

Hej bloggen!

Här sitter jag nyss hemkommen från Trosa. Med en iskall cola och chipspåse till vänster om mig, så lever jag ju rätt bra i värmen. Men bussresan var mindre nice, jag fick stå ut med en avstängd ventilation och kvav luft i en timma. Shit, gamla bussar borde inte vara tillåtna på sommaren! Sen väl framme i nyköping, kände jag ju mig väldigt fräsch(!) Hade ett tag på mig innan bussen hem skulle komma, så det blev en sväng på stan. Köpte inte mycket, bara "nödvändiga" prylar som jag saknade. Så sen ska jag fixa mina naglar igen...

I fredags jobbade och lekte jag med Nävegänget. Det var något band som spelade i parken så vi hjälpte till där lite. Jag fick även med mig mycket godis hem igen! Så nu kan jag att svulla i några dagar extra. För "färja-godiset" har nästan tagit slut ;)



Madde Tessan o Robban


jag skjuter...

...och det gick ju skapligt bra ;-)



Sen i lördags morse drog jag mig upp ifrån sängen tidigare än vanligt! Hahah, "redan" halv nio ringde min väckarklocka. Hamnfestivalen nere vid sjön var igång och jag skulle även idag jobba i några timmar. Alltid trevligt att träffa trevliga människor, så det vart trots lite sömn en fin morgon. Efter det tog jag en buss när solen var som hetast på dagen. Väl framme så träffade jag Amanda och hennes kompisar. Vi köpte lite grejer på ica sen åkte vi hem till henne och hennes tvilling Johanna, o fixade middag.


Amanda+tjejerna fixade käk åt alla...

När killarna i stället försökte få igång gasol grillen...

Efter de == bada... Hannah och Lina

En fin kväll, Rebecca och Adam på väg tillbaka efter bryggan

Tog inga fler bilder under kvällen men har förhoppningsvis lagrat (med mitt dåliga minne) några lekar som vi körde under kvällen i hjärnan. Hahah usch pinsamt hur dum man kan vara ibland. Skyller på mitt namn ;-) Dem som var med är väl de ända som fattar de... Hehe. Nej, nu ska jag måla naglarna och ta en dusch, ni får ha det så bra i sommar sverige, så kanske vi ses!

xx c♥

♥ Michael Jackson - avliden !?



Blev lite chockad när jag läste detta nyss... Han som alltid var så rädd om sig? Skyddade sig med munskydd o grejer? Eller det var väl det jag såg av honom, på skvallerpressar och internet... Hoppas att hans barn kommer i goda händer om det här nu är sant! Även barnet med okänd mor... R.I.P Michael Jackson, 50år.

xx c♥

♥ Crazy heels

SKITBRA, älskar sommarlov och VÄDRET. Shiieet vad underbart. Helgen ser ut o bli toppen ocksååå! Yes.. Allt är bra förutom det tekniska... Min dator, sitter vid laptopen nu. Sååå... Min stationära have gone C-P. Jorå och mobilen stänger bara av sig hela tiden. Så vad blir över av min lön? Eh jaa.. Inte tänker jag köpa dom här skorna för den i alla fall!





Oså Posh, såklart.


Hoppas att det är bra med er. Saknar många :(  blää. Fan det var något vettigt jag tänkte skriva... Men de e väl försent nu. Såå... JUSTE, jag vill ha tillbaka mitt photoshop och dator. Fan. Heheh. Så det kan bli en snygg design här och lite mer vettigt innehåll i bloggen.

Förresten så är det väldigt skönt o inte blogga så mycket längre. Men bara för det så får inte mina favorit "måste läsa bloggar" sluta blogga. Inte en chans serru ;-) För det är faktiskt underhållande. Gooosh vad jag svammlar hoppas att ingen har läst det här inlägget. Nej nu ska jag ta mig lite glass och... Desperate Housewifes skulle sitta fint, såg ett avsnitt förra veckan och det var ju faktiskt bra!

xx c♥

♥ Helg på Åland

Eh ja, nu är det onsdag och imorgon ska jag iväg igen. Så passar på att visa helgen i bilder. Var på Åland och firade min pappas kusin som fyllde 40år. han bor egentligen i Stockholm men har sommarstuga där. Älskling följde med, och likaså "alla andras" respektive. Eller jaa, vad det nu kallas... Mina kusiners flickvänner och mina systrars pojkvänner + massa glatt folk. Kul var det i alla fall, både innan och efter några glas och tävlingar.







Jag har många fler, men orkar inte lägga upp alla. Här är bilder på mina systrar o deras killar, pappas kusin, min älskling, jag o mina kusiner o.s.v.. Haha ser nu att alla ser helt uttråkade ut på bilderna, men så var det inte riktigt.

xx c♥

♥ Dagens Låt



Justin Nozuka - Golden Train

xx c♥

♥ Min Kärlek

Sista "skol"dagen avklarad nu då. Träffade min kärlek lite imorse också, fifaan vad jag har saknat dig! Och saknar nu igen... Får stå ut i två dagar till. Ikväll händer det inte mycket... Får väl titta på "byggslaget" ikväll. Något nytt inrednings program, med Simon och Tomas. Imorgon på kvällen så ska det komma hit en massa folk! Min systers vänner... Dööh x( Hahah aja... Kan ju alltid slå på en film eller vara social, har bara lust att sova o mysa nu med det här så kallade vädret. 


Åh jag vill ha mat, PIZZA !


Nej nu ska jag sluta fjoll skriva här! Gick till min förra skola idag, tittade på deras sommar show. Och måste nog säga att jag under mina tre år där fick se mycket bättre föreställningar! Hehe, men de e väl bra det. Shieeet vad jag har tråkigt! Ska göra lite varm choklad o kanske titta på lite terminator the sarah connor chronicles, det var LÄNGE SEN!


xx c♥

♥ Sommarlovet närmar sig

Preciis kommit hem från en runda med bilen. Har kommit igång med övningskörandet igen och det känns bra! :) Åkt runt lite här omkring o så. Det går både bättre och sämre, kanske för att jag blir lite stressad och glömmer vissa saker ibland. Jag menar i början fick jag inget motorstopp alls(!) De har kommit nu! Haha lite konstigt men är haj på o växla nu o så i alla fall ;) Hitta dragläget o bli smidigare med de får jag jobba på också... Blir mer övning i sommar! :)


bild på mig -08

Okej... Jag tror kanske inte att så många av mina läsare är så intresserade av just bilar o så :D Am I right? Skoldagen gick fort. Kom dit, fick ha ett onödigt föredrag, skriva utvärdering om vår tidning som vi har hållit på med, och sen köra lite lekar med klassen. Efter att vi gjort det blev de glass och sen ner till bt. Tidig buss hem runt 12 = sköönt! Har fått äta lunch hemma både idag och igår. Blir nog så imorgon också, sen på torsdag är jag helt ledig! :) Skolavslutningen är på fredag, och det ska bli regn... Usch, tur att jag laddat upp med ett par nya strumpbyxor incase!

Nä, nu ska jag sätta på en film som bby tipsade om.. Haha förbereder mig på mardrömmar inatt! Ladder 49 heter den, säkert jätte bra ;) Nej men jag tror faktiskt att den e det :) Saknar dig baby<3

xx c♥

♥ 1, 2 och nu 3

Enda sen the sims först kom ut, så har jag tyckt om det mer eller mindre, hade väl spelperioder då det var roligare... Sen när 2an skulle komma ut så var jag som besatt. Haha shit, kunde kolla runt på Internet efter bilder och filmer i timmar. Med min vän Sanna, och nu har 3an kommit ut. Vet inte riktigt om jag tänker köpa spelet ;) Har inte spelat the sims 2 på över ett år så det känns ganska avlägset. Men visst börjar det klia lite i fingrarna igen!

Och så farligt dyrt är det ju inte heller! Måste bara få ordning på min dator först, tror att det är något virus eller liknande som spökar... Kanske får en ny dator på lördag! Men det visar sig, allt visar sig. =)



xx c♥

♥ You are..

I just wanna be treated fair



I'm your biggest fan,

♥ Dagens Låt



Lady Gaga - Eh Eh (Nothing else I can say)

xx c♥


♥ LG



LG KM900 Arena

Typ. Perfekt för mig. Nu gäller det bara att få in pengarna och... Eh. Ja, det skulle sitta fint med lite vanliga mobil tangenter på denna. Men man vänjer sig väl!

xx c♥

♥ Gina Tricot klick klick*

Haha, gosh vad irriiirerande. Tänk svenne banan refrängen och sjung islt gina tricot... funkar de med. Tror att den där låten kommer att bli en riktigt sönderspelad låt i sommar! Och jättedålig är den ju inte kan jag faktiskt erkänna. Men de e ju vad jag själv tycker om saken  ;-)

Idag vaknade jag upp halv 9... Min skola börjar halv 9, min buss hade gått för en timma sen. Jag skulle ha slutat innan 10. Så det kändes värdelöst att sätta sig på en varm buss i en halv timma, gå i skolan en halvtimma och sen vänta på en buss i flera timmar och sen åka hem med en antagligen ännu varmare buss... Nej, jag stannade hemma och njöt av livet i stället!

Känner ett sug efter att gå på stan! Shit.. Kollade i min garderob och konstaterade att jag behöver många nya fina sommartoppar. Eller behöver o behöver, men jag är så trött på allt ;O så jag kikade in på GinaTricots hemsida och hittade lite fint. Dock inga sommartoppar ;-)





Väskorna är som gjorde för mig. Älskar axelbanden och namnet på dem.. Ja vad ska man säga ;-) Samma som mitt namn, höhö. Sen jeansen, åh! Snygga.se! Men att köpa jenas till sommaren känns väl sådär. Har väl ett tjugotal redan och om jag inte får något sommarjobb så vill jag lägga mina pengar på annat! Som nöje o kul saker! :-)

Älskar livet just nu!
Älskar min Marcus<33

xx c♥

RSS 2.0