♥ Dagens Låt



Volbeat - Still Counting

xx c♥

♥ Måndagen den 30e, otursdag?

Ny vecka, nya möjligheter!


Eller ja... Om man ska vara positiv så bör man väl tänka så. Dagen började med en skön sovmorgon som jag inte kommer att ha så många måndagar till. Men världen är inte rättvis för alla! Skönt var det i alla fall att sova ut efter helgen, somnade nog inte förns efter 2inatt. Nu känns det som att jag i alla fall kunde ha läst liiite i min bok inatt som ska vara utläst tills imorgon. Då jag har 10saker att göra bara för att jag skjuter upp allting.

Efter skolan idag så gick jag ner till hamnen och träffade min syster och hennes nyklippta hund. Haha den lilla råttan, liten och korthårig blev han allt! =) Såfin så haha. Eller inte, sötare innan om man frågar mig. Men jag har ju då lite frisörfobi, har inte klippt mig på ett år! Hah, och inte har mitt hår blivit överdrivet slitet heller. Det får jag tacka mina gener för! Tack.



Eh ja... Det kanske märks att jag är lite trött, i alla fall! Syrran och jag fikade gott på stan innan det blev shopping. Väldigt mysigt att få träffa henne lite spontant. Annars så bor hon i Sthlm med sin sambo, och den lilla "råttan" ;-)
Yeah maybe it's time to come to the thing. Eller hur man nu säger det på engelska. Klant som jag är så har jag tappat hela min nyckelknippa idag... Och ja jag ska försöka komma undan lite med att det faktiskt var första gången jag tappat nycklarna! Får la hoppas på att dem kommer fram, och att dem hamnar i mina händer igen. Annars så får jag tacka den som kom på reservnycklar!

Shoppingen som blev av idag +++++ all shopping som jag har missat att fota den senaste tiden kommer att komma upp här på bloggen snart! =) Jag hann fota nästan allting innan batteriet dog. Så nu ligger det på laddning! Hoppas att ni har haft en bra dag i solen! Nu är det dags för mig att vika kläder och sen duscha!

xx c♥

♥ Abonnemang?



Om man tecknar abonnemanget tele2 kompis, får man comviq kompis varje månad i priset som man betalar då? I sånna fall så blir nog den här pärlan min innan sommaren, rosa eller svart vet jag inte. Men visst är den rosa söt!?

xx c♥

♥ Ny design

Tyckte att det var dags för mig att skaffa en ny design till bloggen. Den förra jag hade gjorde jag liksom i Maj -08(!) Så jag hade nästan haft den ett år! Haha shit de var verkligen rekord för mig. Ändrade inte så mycket nu förutom headern, men jag gillar det andra så :)


Före

Efter


Vad tycker ni?


xx c♥

♥ Veckan

Veckan har rullat på o jag har hunnit med endel. Älskligen kom hit i tisdags väldigt mys o träffa honom igen. Vi tittade på "bio" i mitt rum, hehe. Pappa hade tagit hem en projektor och min rullgardin fungerade perfekt som bioduk ;-) Haha de blev endel filmer innan vi släckte. Nu var de ett tag sen vi träffades =( Fuck distans.


Mitt rum, sängen som är närmast. Rallybrudar var inte så bra

Onsdagen var ganska seg... Men de var fint väder innan skitsnön kom tillbaka! I torsdags åt och fikade jag på stan i med Fillan och Ullis, de var mys. Sen när hålet var slut så vare tillbaka till skolan som gällde. Håller på med ett härligt samhälls "projekt" just nu..  Ska ha debatt och försvara vårat land fredag som kommer. Wihouu...


Igår, fredag så slutade jag halv 5, jag försökte utan att sabba allt mitt smink o hår halvspringa ner till stan för o träffa mamma, jäkla snökaos ute! Väl nere på stan blev det i alla fall shopping, köpte kläder till kvällen. Kan visa bild på de och en massa annan shopping senare! Sen väl hemma så fixade ja mig och åt innan Lollo kom förbi o vi åkte till festen. Ganska chill kväll, haha xD Tjaa behöver ju inte gå in på detaljer. Eller jaa, haha. Kul vare! =)


Bild på mig från igår

Nu ska jag duscha, sen vill pappa att ja ska ut o övningsköra med honom ;-) uschaa, haha snö ute ju! Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, en lugn hemmakväll tippar ja på. Men de skulle ju vara kul o hitta på ngt när halva världen släcks ner ;-)

xx c♥

♥ Lite nytt



xx c♥

♥ Ten inch hero



Jag har tidigare tipsat om den här filmen men jag gör det igen! Ten inch hero är verkligen en av mina absoluta favoritfilmer! Se den! 5/5

xx c♥

♥ Dagens Låt



xx c♥

♥ Dagens Låt



Ciara Ft. Justin Timberlake - Love Sex Magic

xx c♥

♥ Måndag

Ååh jag blir galen, varför är inte jag rik för? Det är rena självmordet att gå på stan när man inte har några stora pengar, hittade hur mycket snyggt som helst inne på ginatricot(bilderna). Men nejnej det har man inte pengar till... Måste se till o skaffa ett sommarjobb snart, och kanske sälja lite onödiga grejer som jag samlat på mig. Spel och gossip girl böckerna typ... Onödiga saker som kostat över 4000... Det skulle göra susen... Eller ngt.. Lite pengar får jag ju av de i alla fall!


Kavajen<3
Ge mig klänningen och den rosa tröjan? (A)

Men helt tomhänt gick jag inte hem idag, jag köpte en ny sminkborste(läs: GIGANTISK) och lite bronzer puder, har ingen lust att vara lika grå och tråkig som vädret.

I Lördags var jag i Stockholm förresten, det vart ingen shopping i stan men lite grejer på ikea, kanske fotar rummet o visar lite bilder på det senare :) Nu ska jag göra lite skolarbete, for once.. Har blivit dålig på de!

Grattis Madde 17år! :D

xx c♥

♥ Dagens Låt



Flipsyde - Someday

xx c♥


♥ Vecka 12

Hej hej, skolveckan är över och jag är helt slut! Det är faktiskt skönt att jag har planerat en lugn hemmafredag, behöver städa mitt rum riktigt ordentligt och kanske blogga lite till senare for once ;) Vad har hänt i veckan då? Ehm... Minns knappt själv... Det var väl inte i måndags som min buss åkte i diket? Eller..? Oj jag börjar ju bli senil!

I tisdags så slutade jag halv 5, hann träffa älskligen lite snabbt, saknar honom nu! :( Sen var jag i alla fall med Lollo, Emil o massa, de var kul! Kan ju visa lite bilder från de för att vara lite rolig. Vi gjorde inte så mycket, dem höll ju på som vanligt ;) (Ooops!) och så åt jag och Lollo 6 delicatobollar, en chipspåse, en ostbågspåse, 4 läsk... säkert ngt mer godis eller nått! Och jag som lovade mig själv att ha en nyttig vecka, det har jag verkligen inte lyckats med!
En hemsk bild på mig och Lollo :p

Emil som alltid vill vara med på kort!

Mhmm


onsdagen slutade jag vid 3, då åkte jag ner på stan o träffade Marre lite, det blev också ett par nya skor. Sen vart jag sjukt trött och åkte hem vid 4..



torsdag vare skola igen... Datakunskap på morgonen och sen ett megahål, minns inte vad jag gjorde? Tror att jag åt i matsalen två gånger :s haha! Efter skolan så missade jag bussen, kanske var det "ödet"? Ringde till Marre o avreagerade mig lite och så visade det sig att hon Madde o Tessan satt i en stadsbuss 30m ifrån mig. Jag gick på den i stället och så fikade vi på caffelatte o hade kul! Jag köpte också en present till min syster som fyllde år då! Var med Marre Madde o Tessan på kvällen sen också :)

Idaaaag då? Joo, började med sovmorgon till 10.20, då vare idrott o jag försökte väl få bort lite av dem kilon som ja måste ha lagt på mig efter den här veckan x( haha. Äger ingen våg är hemma så ja vet inte... Är faktiskt sugen på att börja gymma men jag vet inte... Är kanske för slö för att orka med det och skolan. Nej nu ska jag ner o skynda på maten lite, mina päron är grymma på att laga god mat men de går lite långsamt! Och så som jag har töjt ut min magsäck den här veckan så är jag huuungrig! Ha en bra helg =)

xx c♥

♥ Come What May


Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time
 
Come what may
I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather
And stars may collide
But I love you until the end of time

♥ I Like It

Gick på stan ett tag idag innan jag åkte hem. Varför ska man alltid hitta så mycket snyggt när man inte har några pengar? Och förresten så borde jag visa er en massa shopping of mine. Men jag minns knappt vad jag har köpt sen jag gjorde det sist. Kanske ska jag börja med lite fler "Dagens" också... Men mina "ha behov" just nu får duga för idag!



xx c♥

♥ Tur i oturen

Då var det dags för en ny vecka, med fem dagars pluggande. Eller jaa, om man ändå var så flitig? Jag har sovmorgon till 10.05på måndgar så ställde klockan på halv 9. Otroligt nog så vaknar jag flera gånger innan klockan ringer, och anledningen? Jo det börjar äntligen bli ljust och varmt ute! Solen trängde in bakom gardinerna och jag vaknade på ett bra humör...

...tills jag får reda på att bussen som jag vanligtvis åker med har kört i diket! Lägg till att det är en stor dragspelsbuss som jag åkt med i 4års tid och jag känner mer eller mindre alla som åker med den. Busschauffören sägs ha svimmat under färden och dem som satt längst fram såg då det, på vägen går en tjej påväg till en hållplats och bussen vinglar fram, mot högerkanten där det är skog och sen över till vänstra sidan av vägen. Över en vägskylt och rakt ut på åkern. Riktigt tur att bussen inte välte! Det var runt elva personer som åkte till sjukhuset, krya på er!


Min buss imorse, tur nog åkte jag bil islt.

xx c♥

♥ Dagens Låt



Måns Zelmerlöv - Hope and Glory "acoustic"

xx c♥

♥ Pink Pancake



Måndagarna i skolan är alltid lika sega. Tur att jag har sovmorgon till 10.05 i alla fall, så kan man få sova ut lite efter helgen. Men med brännande ögon redan vid 12 så kände jag inte av dom extra sovtimmarna särskillt mycket... Äcklig mat var det också... Ovanligt nog!

Efter skolan så åkte vi ner på stan, fixade lite grejer o sen vart det en social bussresa hem, det gillas! :) Var med Marre ett tag sen också :) vi gjorde rosa pannkakor haha! Något misslyckade som ni ser på bilden, men man kan ju inte alltid vara bäst! Nu ska jag ta en dusch, lägga mig i sängen o läsa i min bok "Vi som aldrig sa hora" och sova!
Slutar 16.30 imorgon och efter de ska jag vara med älsklingen<3

xx c♥

♥ Inspiration



Jessica Lowndes, snygg!

xx c♥

♥ Dagens Låt



Flo-Rida ft. Katy Perry - Right Round

xx c♥

♥ Dagens



Kofta från H&M, T-shirt från GinaTricot, Armband från Ur&Penn,
Ringar från H&M, Jeans från Zara, Väska från MQ

xx c♥

♥ 1.17 - The Bad and the Trusted



Längtar till nästa avsnitt! Yes, jag erkänner... En riktig 90210 nörd här... ;)

xx c♥

♥ Camilladagen

Idag säger alla grattis till mig på min namnsdag! Right? ;)



Kommer nog uppdatera om lite ny shopping här inom kort, erkänner att jag har blivit usel på att blogga! Haha... Nu blir det tillbaka till "storstädningen" av mitt rum!

xx c♥

090302



Gillar inte den här dagen. :(
Ont överallt känns de som...

♥ Produkter produkter produkter...

Det är nästan lite läskigt hur mycket pengar vi tjejer och killar(inte alla) slänger på smink, hudvårdsprodukter, hårprodukter osv... Så jag tänkte visa vad jag använder för något för att göra mig "vackrare". Nu är det ändå så att jag precis slängt en massa som jag "behöver" o kommer köpa lots of new stuff den här månaden!



Max Factor är väl något utav en favorit när det kommer till foundations, puder...
Har en rouge från FACE Stockholm just nu, o den duger väl.


Den "guldiga" Mascaran är från L'oréal paris
Den "ljusblåa" är från ACO(väldigt lättapplicerad och helt klumpfri!)
Svart kajal från L'oréal paris
Sen ögonbrynspennor och vit eyeliner från H&M, billigt och bra!
En vit burk med glittrande vit ögonskugga, är verkligen favorit som håller!
Sen lite gråa ögonskuggor ifrån ID(IsaDora)
Och tre styckna i jordnära färger som också hållt väldigt länge, fick dem faktiskt av mormor min!


Inget speciellt till läpparna, men apotekets lipsyl och väldigt lite utav en lipliner från H&M används ofta.
Lipglosset från Face Stockholm kan vara lite väl "kladdigt".

 
Nu är det här lågt ifrån allt jag använder till mitt långa hår.
Kan ju lägga till en dryg hårinpackning minst en gång i veckan + schampoo o balsam
Älskar mina silkesdroppar, GOLDWELL kerasilk, finns att köpa på frisörsalonger! :)


Parfymer har jag en Ralph Lauren cool, Kenzo Amour
Britney Spears Curious och en billig vanilj parfym från H&M


En massa hudvårds produkter... Vart ska jag börja?
Ni får fråga om ni undrar över ngt helt enkelt ;)


Sist men inte minst naglarna, tycker om att ha fina naglar helt enkelt
och målar dem en gång i veckan. Har blivit mycket fransk manikyr
på dem senaste åren. Ja, ni ser väl på bilderna vad det är ;)

xx c♥

RSS 2.0