♥ En ny mobil, en ny tillverkare

Jag har hållit utkik efter en ny mobil i flera månader nu. Eller det kanske till och med har gått en halvår. Det är inte för att jag bara har tröttnat på min nuvarande, SE w66i, utan också för att den bara lägger av ibland! Utan anledning. Sjukt irrierande är också att mina sms ibland inte går fram... Ändå har jag varit rätt inkörd på att det är en Sony Ericsson jag vill ha... Men Samsung soul, mmm. I like.


Den är ju väldigt snygg. Och jag älskar touch "knappen". Får se, får se

xx c♥

♥ Oh my... I'm in Love



Be Mine, typ.... PERFEKT

oh, vill till sthlm och vila nununu!

xx c♥

♥ Give Me, Please?

Helt svart, ett säkert kort! Ge mig väskan, armbandet, capen och skorna.. 



LeStyle


xx c♥

♥ Sunny Sunday

De senaste dagarna har bestått av läsning ute på min varma altan. Love it! Alltså, altanen... Boken är väl sådär, jag är inte det största fanet av deprimerande böcker, då jag blir lite smittad av skiten själv. Usch... Men snart är den utläst.




Nu ska jag fortsätta med min storstädning av rummet, lådor blir tomma och rena. Sånt gillar jag! Haha för om det är något jag inte trivs med så är det ett stökigt rum. Får se hur det blir med det när jag flyttar hemifrån. Om jag kommer orka hålla samma cleaning process och standard då ;-)


xx c♥

♥ Pengar är något man byter

Och för min del så är det gärna lite tröst shopping jag byter mina pengar mot. Har ni sett årets nya krona förresten? Den e cool ;-) hahahah!

"Den underbara sagan om ett land på andra sidan havet"

Klänning som köptes idag! =)


Jeans kjol jag köpte för nån vecka sen =)



xx c♥

♥ Nelly





Och sen den sista korallfärgade som skulle passa perfekt på skolavslutningen! =)



xx c♥

♥ Dagens Låt



Jackie Boyz Ft. Squeez - Neon (Official Remix)

xx c♥

♥ There's no one like you

Igår så var jag och baby ute med båten på sjön, han skulle ju såklart fiska, wohoo(!) ;) Så jag stod ut med de ett tag innan vi åkte till en ö med en äcklig död svan och äcklig luktande fåglar! xD Haha många ägg hade dom. Sen när vi kom in till hamnen igen så åkte Dennis och Emil precis ut, antagligen också för att fiska. Eller jag vet inte.. Vi gick hem, såg en film och myste, för länge sen jag träffade honom! :( Saknar honom redan<3


Äcklig död svan

Imorse hade jag Matte NP och eftersom jag inte "hade tid" till o plugga något igår så trodde jag att det skulle gå skit. Men det var faktiskt riktigt lätt och jag är glad att jag inte pluggat som en idiot i onödan ;) Efter skolan idag så köpte en jättesöt ring, med ett hjärta på. Har haft en liknande förut. Men som har gått sönder. Sen så satte vi oss, jag Amanda och Felicia, på Donken och åt lite glass, strips och onyttigt. Hittade inget mer på stan, förutom några dyra locktänger. JAG SKA HA EN SNART! :O I alla fall så känner jag lite press på att hitta kläder till skolavslutningen nu! Och jag längtar tiiills Cubus öppnar här i Nyköping! =)


Ringen


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Inga mer läxor i veckan, fysaaatan vad skönt egentligen! Har haft endel jobbiga arbeten och plugg redan. Så skönt att slippa de nu torsdag o fredag. Men... Ni får hare bra, så "ses vi" väl senare :*


xx c♥

♥ Dagens Låt


Manian - Welcome To The Club (DJ Gollum Remix)

xx c♥


♥ Någon gång, om några år...

Så kommer jag med ganska stor sannorlikhet att vara en av dem...

En av dem som har en tatuering om handleden, men smärtan på grund av den tunna hud som finns där? Uschaa, jag vet inte om jag kommer att palla det.. Tatueringen ska verkligen betyda någonting också för mig, det är viktigt! På bilderna har jag bara ritat själv, några tecken som ska föreställa kinatecken. Vilket inte är så jättespeciellt, och jag vet att jag skulle tröttna på det. Men bara något litet, fint. Det skulle verkligen vara något! :)




xx c♥

♥ Cutt cutt?

Det börjar bli dags att titta efter skolavslutningskläder! Kanske par gulliga skor och fräscht hår. Ja ohjaa, en rejäl slingning och klippning av håret skulle sitta fint. i blonda nyanser såklart! Just nu så har jag börjat få en rätt så, enligt mig själv, synlig utväxt. Och vem gillar utväxter om det så inte bara var en halv cm? Jessica Simpsons hårfärg på den här bilden är något åt det hållet jag vill komma, men frågan är om jag verkligen vill slänga en massa pengar på håret hos frissan? Kanske kan jag ragga upp någon som kan slinga det hemma åt mig.. Hmm, i alla fall så behöver jag klippa mig. Jag skäms nästan när jag säger det... Men det var nog över ett år sen som jag klippte längderna sist... Ooops, inte populärt hos frisören...




Fint va? :)

xx c♥

♥ 090509

Hejheej, här sitter jag och segar.  Men igår var jag på 18års fest. Grymt kul var det, trots endel stölder och shit. Tack alla som var med och gjorde kvällen/natten! :) Imorse vaknade jag upp seg och kissnödig vid 7 hos Marre, haha. Somnade ändå om och vaknade runt 11 nästa gång och då vare bara toaletten som gällde! En chill dag med lite folk, fram o tillbaks till coop nära med film och masssssa gott. Måste dra ner på "onyttighetena" i veckorna. Usch, det har varit godis eller liknande varje dag dom senaste månaderna. skärpning!



[Robban o Madde, bild från idag]

Nej nu ska jag dejta duschen sen kanske se på Robinsson om det inte har slutat när jag är klar.. Saknar min älskling så sjukt myckeeettttt!<33

xx c♥

♥ Outfit


Tunika - ginatricot . Jeansleggings - veromoda . Sandaler - dinsko . Solglasögon - present . Jacka - Adidas . Smycken - blandat

Halva förmiddagen spenderades ute på altanen, jag älskar värmen! Och jag måste nog vara glad för att jag aldrig blir röd när jag solar, utan brun på en gång. Nu kanske det inte tagit så jättemycket men jag vill inte pressa på för mycket nu på våren ;) Snart så ska jag på min kusins komfrimation, lär väl bli kvar hemma hos henne ikväll. Sen får jag läsa lite i min bok innan jag somnar. Helgen har varit great!

xx c♥

♥ Jag gillar randigt

Randigt är fint och jag bara älskar sommaren! Oooh fina kläder, vänner och en brun o underbar pojkvän, valborg var nice! Idag var jag till Trosa. De var det också tummen upp för. Tyvärr vart det inte som planerat igår kväll, men det kommer andra tillfällen. Nu borde jag lägga mig i sängen med mina nymålade naglar och läsa halva min bok. Men skyller på att det fula nagellacket inte har torkat än.. Typ helvita naglar nu, hmmm. Förresten så behöver jag nytt, dehär var inte snyggt! Och jag vill inte tjata ut den franska manikyren allt för mycket så ska skita i den ett tag framöver.... O köra på aprikos, ljusrosa elle typ svart? Kul o veta... Öhm... Jovars, vet inte vad jag ska skriva kände bara att de kanske var dags? Hoppas att livet är bra för er i alla fall! För det äre för miiiiig! =)



Alexandra

xx c♥


♥ En lång & härlig helg



Livet leker♥


RSS 2.0