Gossip Girl 11

Häromdagen då jag köpte lite grejer på Bokia såg jag att nya Gossip Girl - älskar, älskar inte hade kommit ut! Så för er som undrar så kan ni köpa den nu. Riktigt länge sen jag läste den förra GossipGirl, de måste ha väntat länge med releasen av den här boken.

ps. Gossip Girl säsong 2 har premiär på måndag, i usaNr. 11

Älskar han mig - eller dig?
Mer förälskad än någonsin återvänder Blair hem efter en romantisk segeltur med Nate. Och äntligen är hon säker: Nate tillhör bara henne! Men han är inte lika övertygad ... längre. Överlycklig och upp över öronen förälskad i Nate går Blair runt och drömmer om deras gemensamma framtid vid Yale. Aldrig har det känts så rätt mellan dem som nu, och hon är faktiskt i sjunde himlen. Nate, däremot har en het natt med Serena i färskt minne och tvivlar nu på vem som verkligen är den Rätta för honom. Blair eller Serena?
Vad ska han förresten till Yale för, när han inte ens fått antagningsbeskedet? Serena smider sina egna framtidsplaner. Stjärnregissören Ken Mogul vill göra henne till vår tids mest kända skådespelerska. Så varför inte strunta i universitetet och stanna kvar i New York, med Nate - och utan Blair!

xx c♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0